RECONEQ® Contact Coach LEVEL 2

Verkkokoulutus ohjastuntuman kehittämisestä ja ongelmanratkaisusta hevosalan ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Koulutus sisältää kattavat videot teoria- ja käytännön osuuksista, sekä mittauksista ja täsmällisestä suoritustekniikasta. Lisäksi Level 2:een kuuluu verkossa suoritettava loppukoe.

HUOM! Voit osallistua Level 2 kurssille suoritettuasi Level 1 kurssin!

Koulutuksen sisältö:

  • Ohjastuntuman ongelmien käytännön täsmäratkaisu- ja hienosäätötekniikat 
  • Käden hienomotoriikka ja tekniikoiden simuloiminen asiakkaalle
  • Hevosen muodon ja työskentelyergomian kehittäminen
  • Varusteiden ja suuterveyden vaikutus ohjastuntumaan
  • Hevosen syventävä anatomia ja 3D teknologia
  • Eläinlääkärin näkökulma ohjastuntumaan, eläinlääkäri, eläinkiropraktikko Jaana Tainio
  • Ratsastajan istunta ja yläraaja, fysioterapeutti Ari-Pekka Lindberg
  • Mittausteknologian käyttö ohjastuntuman vaativassa ongelmanratkaisussa ja tuntuman laadun kehittämisessä


Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu hevosalan ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille, sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille.

Kouluttajat:

Niina Kirjorinne

SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Niina kirjoittaa myös suosittua artikkelisarjaa #functionalityinequitation Eurodressage-sivustolla

Ari-Pekka Lindberg

Toiminnallisen anatomian maailmankuulu huippukouluttaja, fysioterapeutti ja tietokirjailija, joka kouluttaa huipputason urheilu- ja kuntoutusalan ammattilaisia eri puolilla maailmaa. Hän on tuttu kasvo myös Anatomy Trains, Health4Performance ja Nordic Health Academy koulutusten vetäjänä. AP on monelle ammattilaiselle tuttu myös huippusuosion keränneestä Ratsastajan istunnan optimointi-koulutuksesta.

Jaana Tainio

Eläinlääkäri ja eläinkiropraktikko (IVCA), Nikulan eläinklinikka Oy. Jaana on kokenut eläinlääkäri, Suomen ensimmäinen lisensoitu eläinkiropraktikko ja erittäin pidetty käytännönläheinen luennoitsija.

Jaana kouluttaa jatkuvasti hevosalan ammattilaisia mm. hevosen suoritusterveyteen ja anatomiaan liittyen ja päivittää itsekin osaamistaan kansainvälisesti. Hänen erikoisosaamistaan ovat mm. hevosten liikkeen ongelmatilanteiden ennaltaehkäisy, selvittely ja niiden ratkaisut.

  

Koulutusmateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. 

Huomioithan, että digitaalisilla sisällöillä ei ole palautus- tai peruutusoikeutta sen jälkeen, kun sisällön toimitus on aloitettu. 

LEVEL 2 aukeaa toukokuussa 2023

Lisätiedot koulutuksesta, kouluttajista ja sisällöstä: RECONEQ Contact Coach


499,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms