RECONEQ™ Contact Coach LEVEL 1

UUSI!

ENNAKKOTILAAJAN KAMPANJAHINTA VOIMASSA 5.10.2022 SAAKKA

Verkkokoulutus ohjastuntuman kehittämisestä ja ongelmanratkaisusta hevosalan ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Koulutus sisältää kattavat videot teoria- ja käytännön osuuksista, sekä mittauksista ja täsmällisestä suoritustekniikasta. Lisäksi Level 1:een kuuluu kirjallista materiaalia ja verkossa suoritettava loppukoe.

Koulutuksen sisältö:

  • Laadukkaan ohjastuntuman harjoittelutekniikat
  • Kevyen, tarkan ja elastisen ohjastuntuman kouluttaminen ratsukolle
  • Tuntumaongelmien ennaltaehkäisy nuoresta hevosesta alkaen
  • Hevosen kehonkäyttö ja tasapaino
  • Ohjasotteiden tekniikka ja käden virheasentojen vaikutus ratsastukseen
  • Tuntuman testaaminen ja tuntuman laadun harjoittelutekniikat asiakastyössä
  • Ohjastuntuman laadun arviointi ja mittaaminen eri askellajeissa
  • Faktaa tuntumasta - tutkimustietoa aiheesta


Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu hevosalan ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille, sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Niina kirjoittaa myös suosittua artikkelisarjaa #functionalityinequitation Eurodressage-sivustolla


Koulutusmateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön.  Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Materiaalin tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huomioithan, että tilaus on sitova. Sähköisillä tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta sen jälkeen, kun toimitus on aloitettu.


Koulutus alkaa 1.10.2022 ja materiaali etenee vaiheittain syksyn 2022 aikana.

Lisätiedot koulutuksesta, kouluttajista ja sisällöstä: ReconEQ Contact Coach


Ennakkotilaajan kampanjahinta!

269,00 € 299,00 €
Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms