RECONEQ® Contact Coach LEVEL 1

Verkkokoulutus ohjastuntuman kehittämisestä ja ongelmanratkaisusta hevosalan ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

24 osainen koulutus sisältää yli 7h videomateriaalia teoria- ja käytännön osuuksista, sekä mittauksista ja täsmällisestä suoritustekniikasta. Lisäksi Level 1:een kuuluu kirjallista materiaalia ja verkossa suoritettava loppukoe. Koulutuksen suorittaminen kestää yhteensä n. 12h.

Koulutuksen sisältö:

  • Laadukkaan ohjastuntuman harjoittelutekniikat
  • Kevyen, tarkan ja elastisen ohjastuntuman kouluttaminen ratsukolle
  • Tuntumaongelmien ennaltaehkäisy nuoresta hevosesta alkaen
  • Hevosen kehonkäyttö ja tasapaino
  • Ohjasotteiden tekniikka ja käden virheasentojen vaikutus ratsastukseen
  • Tuntuman testaaminen ja tuntuman laadun harjoittelutekniikat asiakastyössä
  • Ohjastuntuman laadun arviointi ja mittaaminen eri askellajeissa
  • Faktaa tuntumasta - tutkimustietoa aiheesta


Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu hevosalan ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille, sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Niina kirjoittaa myös suosittua artikkelisarjaa #functionalityinequitation Eurodressage-sivustolla


Koulutusmateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön ja se on käytössäsi toistaiseksi. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Materiaalin tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huomioithan, että tilaus on sitova. Sähköisillä tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta sen jälkeen, kun toimitus on aloitettu.

Lisätiedot koulutuksesta, kouluttajista ja sisällöstä: ReconEQ Contact Coach


Valitsemalla Klarna laskun voit maksaa koulutuksen myös osissa! Huom! Klarnalla ostaessasi ethän syötä y-tunnusta tilauksen tietoihin.  

Valitse variaatio:

299,00 €

Hyödynnä pakettihinta! Jos ostat Level 1 ja Level 2 kerralla, saat normaalihinnasta 10% alennuksen. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennus hyvitetään ostoskorissa automaattisesti. 

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kurkista RECONEQ® LEVEL 1 kurssille:

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms