HEVOSEN ANATOMIAMALLIT 3D & AR

Tutki, zoomaa ja pyöritä!  

Bonespector ® auttaa ymmärtämään luuston anatomisia rakenteita ja niiden erikoisuuksia aivan uudella tavalla! Sarja syventyy hevosen anatomian erikoisuuksiin ja auttaa ymmärtämään hevosten luuston anatomisia variaatioita. Tämä ei ole tavanomainen 3D anatomiaohjelma - näitä malleja et löydä tavallisista anatomiankirjoista. Voit tutkailla 3D-malleja myös hevosta vasten AR eli lisätyn todellisuuden tekniikalla tai tutustua kiehtoviin 3D-luustoanimaatioihin. 

Bonespector® on kehitetty ammattimaiseen koulutuskäyttöön erityisesti oppilaitosten, eläinklinikoiden ja hevosalan ammattilaisten tarpeisiin. Eläinlääkärit, hevosalan opettajat ja eläinfysioterapeutit sekä muut hevosen kehonhuollon ammattilaiset voivat käyttää anatomiamallikirjastoa oman osaamisen kehittämiseen ja asiakkaidensa kouluttamiseen uusinta teknologiaa hyödyntäen. 

Bonespector® tuotteiden korkealaatuiset 3D mallit ovat turvallisia ja ongelmattomia matkakäytössä. Tiedäthän sen tunteen, kun lentomatkalle pitäisi pakata hevosen luita, muttet ole varma onko se ok? 

3D tuloste on huoletonta matkaseuraa myös kansainvälisiin koulutustarpeisiin. Bonespector® valmiit anatomiamallit on suunniteltu kovaan ammattikäyttöön, ollem hygieenisiä ja konepesunkestäviä.

Eläimiä ei ole vahingoitettu tuotteen valmistamiseksi.

Tarvitsetko laadukkaita kuvia anatomiakoulutuksiin? Pian julkaistava dissektiokuvakirjastomme helpottaa työtäsi! 


Digitaaliset tuotteet

Bonespector® NERD DigiPack 12kk

ANATOMIAN  HIFISTELYYN Digitaaliset 3D ONLINE erikoismallit 3D DigiPack mallien käyttö tietokoneella ja mobiililaitteilla 3D X-Ray näkymä Päivittyvä ja laajentuva sisältö AR mallit mobiililaitteilla lisätyssä todellisuudessa! Tilausjakso 12kk. Osta kertamaksulla verkkokaupasta tai erämaksulla PayPal kautta 19€/kk/12kk. 

228,00 €

Bonespector® HERO DigiPack 12kk

AMMATTILAISEN TYÖKALU Digitaaliset 3D ONLINE erikoismallit 3D DigiPack mallien käyttö tietokoneella ja mobiililaitteilla 3D X-Ray näkymä Päivittyvä ja laajentuva sisältö AR mallit mobiililaitteilla lisätyssä todellisuudessa Bonespector® 3D-luustoanimaatiot Tilausjakso 12kk. Osta kertamaksulla verkkokaupasta tai erämaksulla PayPal kautta 39€/kk/12kk.

468,00 €

  Luuston 3D-pienoismallit

  Hevosen pääkallo ja kaularanka 3D

  Aito Bonespector® 3D pienoismalli, joka sisältää hevosen pään ja kaularangan, osat ovat liikuteltavissa rangan liikkeiden demonstroimiseksi. Osat on skaalattu kätevän matkakokoisiksi opetusmalleiksi. 3D-mallin yksityiskohtainen pinta muistuttaa aitoa puhdistettua luuta. Ammattikäyttöön suunnitellut Bonespector® 3D-mallit ovat astiankonepesun kestäviä ja desinfioitavissa. Tuote koostuu 2-osaisesta pääkallosta ja 7 kaularangan nikamasta. Osat ovat liikuteltavissa eri asentoihin. Tuotteen mitat: Pääkallo pituus n.18cm Kaularanka pituus n. 22cm Eläimiä ei ole vahingoitettu tuotteen valmistamiseksi. Hinta sisältää alv 24%. Ilmainen toimitus Suomessa! Tuotteet valmistetaan asiakkaalle ainoastaan tilauksesta, joten tilaus on sitova. Toimitusaika-arvio n. 2 viikkoa. 

  429,00 €

  Hevosen pääkallo ja selkäranka 3D

  Aito Bonespector ® 3D pienoismalli, joka sisältää hevosen pään ja selkärangan, osat ovat liikuteltavissa rangan liikkeiden demonstroimiseksi. Osat on skaalattu kätevän matkakokoisiksi opetusmalleiksi. 3D-mallin yksityiskohtainen pinta muistuttaa aitoa puhdistettua luuta. Ammattikäyttöön suunnitellut Bonespector® 3D-mallit ovat astiankonepesun kestäviä ja desinfioitavissa. Tuote koostuu 2-osaisesta pääkallosta, 7 kaularangan nikamasta, 18 rintarangan nikamasta ja 5 lannerangan nikamasta. Osat ovat liikuteltavissa eri asentoihin. Tuotteen mitat: Selkäranka pituus n.55cm Pääkallo pituus n.18cm Eläimiä ei ole vahingoitettu tuotteen valmistamiseksi. Hinta sisältää alv 24%. Ilmainen toimitus Suomessa! Tuotteet valmistetaan asiakkaalle ainoastaan tilauksesta, joten tilaus on sitova. Toimitusaika-arvio n. 2 viikkoa. 

  645,00 €

  Hevosen lantio ja ristiluu 3D-malli

  Aito Bonespector ® 3D pienoismalli hevosen lantiosta, ristiluusta ja SI-nivelestä. Osat on skaalattu kätevän matkakokoisiksi opetusmalleiksi. 3D-mallin yksityiskohtainen pinta muistuttaa aitoa puhdistettua luuta. Ammattikäyttöön suunnitellut Bonespector® 3D-mallit ovat astiankonepesun kestäviä ja desinfioitavissa. Tuote koostuu kahdesta osasta, jotka sopivat toisiinsa. Tuotteen mitat:  Lantio 13cm x 11,5cm x 5,7cm Ristiluu 7cm x 5,6cm x 3cm Eläimiä ei ole vahingoitettu tuotteen valmistamiseksi. Hinta sisältää alv 24%. Ilmainen toimitus Suomessa! Tuotteet valmistetaan asiakkaalle ainoastaan tilauksesta, joten tilaus on sitova. Toimitusaika-arvio n. 2 viikkoa.

  229,00 €

  Hevosen rintaranka Kissing Spine 3D-malli

  Aito Bonespector ® 3D pienoismalli hevosen rintarangan Kissing Spine muutoksia sisältävästä satulan alle sijoittuvasta osiosta. Osat on skaalattu kätevän matkakokoisiksi opetusmalleiksi. 3D-mallin yksityiskohtainen pinta muistuttaa aitoa puhdistettua luuta. Ammattikäyttöön suunnitellut Bonespector® 3D-mallit ovat astiankonepesun kestäviä ja desinfioitavissa. Tuote koostuu 7 osasta, jotka sopivat toisiinsa. Eläimiä ei ole vahingoitettu tuotteen valmistamiseksi. Hinta sisältää alv 24%. Ilmainen toimitus Suomessa! Tuote tilataan ja valmistetaan asiakkaalle tilauksesta, joten tilaus on sitova. Toimitusaika-arvio n. 2 viikkoa. 

  229,00 €

   I Want a Bony™ 

   SOVELLUSVAPAA JA HELPPOKÄYTTÖINEN ANATOMIATUOTESARJA AIDOISTA YKSITTÄISKAPPALEISTA

   ANATOMIAN HIFISTELYYN


   • Digitaaliset 3D ONLINE erikoismallit
   • 3D DigiPack mallien käyttö tietokoneella ja mobiililaitteilla
   • 3D X-Ray näkymä
   • Päivittyvä ja laajentuva sisältö
   • AR mallit mobiililaitteilla lisätyssä todellisuudessa!

   AMMATTILAISEN TYÖKALU


   • Digitaaliset 3D ONLINE erikoismallit
   • 3D DigiPack mallien käyttö tietokoneella ja mobiililaitteilla
   • 3D X-Ray näkymä
   • Päivittyvä ja laajentuva sisältö
   • AR mallit mobiililaitteilla lisätyssä todellisuudessa
   • Luuston 3D-animaatiot


   Etsitkö jotain tiettyä osaa?

   Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms