3D HEVOSEN ANATOMIAMALLIT

Sukella poikkeavien anatomisten rakenteiden alati muuttuvaan maailmaan! Anatomian tarkempi ymmärtäminen ja uusimman tutkimustiedon hyödyntäminen mahdollistaa hevosen hyvinvoinnin, terveemmän liikkumistavan ja suorituskyvyn kehittämisen. 

Bonespector® tuoteperheen "I Want a Bony™" erikoissarja auttaa ymmärtämään hevosten luiden anatomisia variaatioita. Valittanavasi on digitaalisia 3D-tuotteita ja juuri sinulle tehtyjä 3D luustomalleja 1:2 matkakoosta aina aidon kokoisiin 1:1 luumalleihin saakka.

Bonespector® on kehitetty käytettäväksi yliopistojen, hevossairaaloiden sekä eläinklinikoiden ja eläinfysioterapeuttien sekä muiden kehonhuollon ammattilaisten käyttöön. Bonespector® tuotteiden korkealaatuiset 3D mallit ovat turvallisia ja ongelmattomia matkakäytössä, ne ovat hygieenisiä ja konepesunkestäviä. 

Eläimiä ei ole vahingoitettu tuotteen valmistamiseksi.


Hevosen kaularanka

Model Pack

Aidon kokoinen 3D tulostettu 1:1 luustomalli anatomisesti poikkeavasta hevosen luuston osasta. Mallin avulla saat helpommin ymmärrettävän ja käsinkosketeltavan mahdollisuuden oppia aidoista anatomian erikoisuuksista ja luuston rakenteen vaihteluista. 

Travel Pack

Matkakokoon tulostettu 3D malli anatomisesti poikkevasta hevosen luuston osasta. Mallin avulla saat helpommin ymmärrettävän ja käsinkosketeltavan mahdollisuuden oppia aidoista anatomian erikoisuuksista ja luuston rakenteen vaihteluista.

Digital Pack

Katso joka kantilta! Digitaalisesti mallinnetut 3D kappaleet mahdollistavat rakenteiden tutkimisen tietokoneesi tai mobiililaitteesi näytöllä.  Tutki, zoomaa ja pyöritä! Digitaaliset mallit auttavat ymmärtämään luuston anatomisia rakenteita ja niiden erikoisuuksia aivan uudella tavalla. 


Etsitkö jotain muuta?