HEVOSEN KEHONHUOLTO

Hevosen faskiakäsittely

Käsittely soveltuu ylläpitäväksi hoidoksi ja kuntoutukseen yhteistyössä eläinlääkärin kanssa. Stecco AFM® level II faskiakäsittelyllä voidaan vaikuttaa erilaisiin asento- ja liikeongelmiin, palauttaa kehon liikelaajuuksia sekä edistää voimantuottoa ja suorituskykyä. Erilaisia manuaalitekniikoita yhdistelemällä päästään yksilön kannalta parhaaseen tulokseen.

Stecco Animal Fascial Manipulation® -menetelmän avulla voidaan ylläpitää ja palauttaa normaaleja liikelaajuuksia ja helpottaa ongelmallisten liikesuuntien toimintaa. Faskiakäsittelyyn kannattaa varata aikaa noin tunnin verran. Tekniikka on kevyt ja täsmällinen, ennen käsittelyä arvioidaan hevosen liikettä, sen mahdollisia ongelmakohtia ja niiden vaikutuksia kehossa. Parhaan hyödyn saat käsittelyn ja valmennuksen yhdistelmällä. Saat hevosesi käsittelystä aina kirjallisen raportin.

Olen suorittanut Englannissa Animal Physiotherapist tutkinnon, ja yhdistelen työssäni erilaisia manuaalitekniikoita. Lisäksi pitkä kokemukseni hevosten dissektiokoulutusten järjestämisestä on antanut ainutlaatuisen syventävää näkökulmaa hevosen toiminnallisen anatomian ja faskiajärjestelmän toiminnan ymmärtämiseen. 

Tutustu tarkemmin faskian toimintaan ja siihen miten se vaikuttaa hevosen liikkumiseen:


Klassinen in-hand työskentely

Kuntoutuksen tukena voidaan hyödyntää erilaisia in-hand työskentelyn tekniikoita, jotka soveltuvat erinomaisesti hevosen lihastasapainon, ohjastuntuman ja kehonkäytön hienosäätöön. Tekniikat kehittävät hevosta ratsain tehtäviä harjoituksia ajatellen hyvin monipuolisesti ja antaa ratsastajalle mahdollisuuden hahmottaa hevosen liikettä erilaisesta näkökulmasta.

Maastatyöskentelyssä päääset alkuun myös verkkokurssilla: 


Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms