RIDATA®

MITTAUSFAKTAA LIIKKUVAN HEVOSEN HYVINVOINNISTA

MITEN TEILLÄ LIIKUTAAN?

Vihdoin saat vaivattomasti tarkkaa, hevoskohtaista ja helposti ymmärrettävää dataa liikkuvan hevosen hyvinvoinnista treenissä ja liikkeessä! 

Uuden mittausteknologian avulla saat helposti mittausfaktaa, jolla ennakoit ja kehität hevosen liikkumisen terveyttä ja työergonomiaa.

TALLIT & RATSASTUSKOULUT

  • Saat mitattua hevoskohtaista faktaa hevosen liikkumisesta, symmetriasta ja kehonkäytöstä
  • Saat ennakoivaa ja päivittyvää tietoa hevosten hyvinvoinnista. Kun asiat ovat hienosti, on mukavaa näyttää se myös ulospäin! Ja kun jostain löytyy kehitettävää, työn tulokset ovat konkreettisesti mitattavissa.
  • Näytä yhteistyökumppaneillesi ja asiakkaillesi, miten tallin hevoset liikkuvat ja miten treenin ergonomia ja hyvinvointi toteutuu käytännön tasolla
Ratsastuskoulussa voidaan näyttää asiakkaille, että hevosen työergonomiasta pidetään hyvää huolta. Mittausten avulla voidaan myös näyttää faktapohjalta, miten hevonen käyttää kehoaan.

Kenelle?


  • Seuraa ja kehitä hevosen työergonomiaa ja liikkeen hyvinvointia asiakastyössä! 
  • Optimoi suorituskyky ja treenin ergonomia
  • Seuraa liikkuvan harraste- ja kilpahevosen hyvinvointia vaivattomasti ja tarkasti!

Mitä mitataan?

Hevosten liikettä analysoidaan mm. puettavan sensoriteknologian avulla. Sekä ratsun, että ravihevosen mittaaminen on mahdollista.

RIDATA® hevosen työergonomiamittaus on nopea ja hevoselle huomaamaton tiedonkeruutapahtuma. Talli saa mittauksista raportin, jonka avulla talli voi halutessaan jakaa omille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tarkkaa mittausfaktaa hevosten työergonomiasta ja hyvinvoinnista.

Palvelun hinta

RIDATA® mittaus 2024 alkaen 3000€ alv 0%


Aloita tästä!

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms