TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaus- ja toimitusehdot voimassa 5.10.2021 alkaen

  1. EHTOJEN SOVELTAMINEN JA VOIMASSAOLO

  Näitä KJR Equitation Oy:n verkkokaupan (jäljempänä "verkkokauppa") sopimusehtoja (jäljempänä "ehdot") sovelletaan verkkosivujen www.kirjorinne.com välityksellä ostettavien tuotteiden kauppaan KJR Equitation Oy:n (jäljempänä "Kirjorinne") ja kuluttaja-asiakkaan (jäljempänä "asiakas") välillä.

  Kirjorinteellä on oikeus yksipuolisesti muuttaa, täydentää, lisätä tai poistaa ehtoja, hinnastoja sekä myytäviä tuotteita. Kyseiset tuotteet tulevat voimaan siitä hetkestä lähtien, kun ne on julkaistu Kirjorinteen verkkokaupan internet-sivuilla.

  Näiden ehtojen lisäksi kyseisissä olosuhteissa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

  2. PALVELUNTARJOAJA JA ASIAKASPALVELU

  KJR Equitation Oy
  Aurinkotie 1 A 3
  85100 Kalajoki
  Y-tunnus: 3120065-4
  Puhelin: +358 50 593 9813 (ark. 10-18, la-su suljettu)
  Sähköposti: niina@kirjorinne.com

  3. ASIAKASTIEDOT & HENKILÖTIETOSUOJA

  Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Asiakkaan tulee ilmoittaa tilattaessa nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

  4. HINNAT JA TOIMITUSTAVAT

  Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat on merkitty euroissa (€). Hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Lähetyskulut määräytyvät tilattavan tuotteen ja toimitustavan mukaan. Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat alkaen 6,90€. Valittavana on myös lisämaksullisia toimitustapoja.

  Kaikki hinnat ja tuotetiedot ovat sitoumuksetta. KJR Equitation Oy varaa oikeuden hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen ja purkamiseen.

  Hinnat ovat voimassa verkkokaupassamme.

  5. TILAUKSEN SITOVUUS

  Kauppasopimus astuu voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut sopimusehdot ja hyväksynyt tilauksen. Kirjorinne lähettää asiakkaalle sopimusvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakkaan velvollisuutena on tarkistaa, että sopimusvahvistus vastaa sisällöltään asiakkaan tilausta. Tilaaminen edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä.

  6. TOIMITUSEHDOT

  Fyysisten tuotteiden toimitus

  Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat varastotuotteiden tilauksesta ja toimitustavasta riippuen noin 7 päivää. Lähetämme tuotteet 3 - 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

  Aineettomien palvelujen toimitus

  Aineettomat palvelut ovat koulutuksia, valmennuksia ja digitaalisia sisältöjä. Verkkokaupan kautta tilatut aineettomat palvelut toimitetaan kuten kunkin aineettoman palvelun kohdalla on mainittu.

  Tilatut aineettomat palvelut, kuten verkkokoulutukset, toimitetaan rajoitetun aikajakson aikana tilausmaksua vastaan. Yleensä tämä aika on kolmen (3) kuukauden sisällä tilauksesta, ellei kyseessä olevan palvelun kohdalla ole muuta erikseen mainittu. Verkkokaupan kautta tilattu aineeton palvelu katsotaan hyväksytyksi ja sopimuksen syntyneen, kun tilaaja on suorittanut maksun. Tilaajalla ei ole kaupan perumisoikeutta, mikäli digitaalisen sisällön tai koulutuksen toimittaminen on jo aloitettu tilaajan suostumuksella ennen 14 vuorokauden peruuttamisajan päättymistä.

  Tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitus

  Huomioithan, että tilauksesta valmistettavien tuotteiden osalta olemme yhteydessä toimitusaikaan liittyen aina tapauskohtaisesti.

  Asiakkaalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Mikäli peruutusilmoitusta ei tule, katsotaan että tilaus on voimassa ja sen yksilöllinen valmistus voidaan aloittaa. Jos 14 vuorokautta on ylittynyt ja valmistus on aloitettu, voi asiakas edelleen perua tilauksen, mutta tällöin hyvitämme tuotteen hinnasta ainoastaan sen osan, mitä siihen astisiin materiaaleihin ja valmistuskuluihin suhteutettuna on jäljellä. Peruuttamisoikeutta ei sen sijaan ole, jos palvelu on kokonaan suoritettu ja kuluttajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta tällaisessa tilanteessa.

  Mikäli asiakkaan kanssa on yhdessä sovittu, että tuotteen valmistus aloitetaan aiemmin kuin 2 viikon kuluttua, poistuu tilauksesta 14 vuorokauden peruutus mahdollisuus.


  6. MAKSUTAVAT

  Kirjorinne verkkokauppa käyttää Paytrail-maksunvälityspalvelua, jonka avulla asiakas voi maksaa tilauksensa verkkokaupassa laskulla, osamaksulla, suoraan verkkopankissa tai yleisillä luottokorteilla (MasterCard, Visa ja American Express). Lisätietoja Paytrailin ehdoista ja maksutavoista löydät tämän sivun lopusta. Maksaminen on mahdollista myös PayPal palvelun kautta. Liikuntaetusovelluksella voi maksaa niiden käyttöehtoihin soveltuvia verkkokoulutuksia ja etävalmennuksia.

  7. PALAUTUSEHDOT

  Fyysisten tuotteiden palautus

  Palautukset on lähetettävä tavallisena postilähetyksenä rahti maksettuna. Myyjä ei hyvitä palautuksen toimituskuluja. Palautettavat tuotteet on pakattava erikseen esim. alkuperäiseen postituspakkaukseen. Itse tuotteissa tai tuotteen omassa pakkauksessa ei saa olla osoitetarroja tms. eli palautettava tuote pakkauksineen on oltava myyntikelpoinen ja käyttämätön.

  Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Ennen tuotteen palautusta ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin annamme palautusohjeet. Huomioithan, että pelkkä tavaran palauttaminen, tai paketin noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta, ei mene palautusoikeuden piiriin. Tällöin veloitamme toimituksesta ja käsittelystä aiheutuneet 20,00€:n kulut, jolloin asiakkaalle hyvitetään 20,00€:n vähennyksen jäljiltä jäävä osa tilauksen arvosta.

  Kun olet saanut asiakaspalvelustamme vahvistuksen palautukselle, voit palauttaa tilauksen. Liitä tällöin mukaan seuraavat tiedot: tilauksen kuittikopio tai muu lista palautettavista tuotteista sekä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja tilinumero), jotta tiedämme keneltä palautus on tullut.

  Hyväksytyn palautuksen jälkeen palautamme kauppasumman noin 7 päivän kuluessa. Jos kauppa on tapahtunut suoralaskutuksena tai tilisiirtona tarvitsemme tilinumeron palautusta varten. Kauppatapahtumat joissa on käytetty Paytrail, Klarna tai PayPal maksua, hoidetaan takaisin maksu heidän palvelun kautta.

  Aineettomien palvelujen palautukset

  Aineettomien palvelujen perumiseen liittyvät maksujen palautukset ovat seuraavat ellei kyseenomaisen palvelun kuvauksessa ole toisin mainittu:

  1. Mikäli koulutukseen osallistumisen ja/tai digitaalisen sisällön peruutus on tehty 14 vuorokautta ennen palvelun toimituspäivää, palautetaan maksetut koulutusmaksut täysimääräisesti tilaajalle;

  2. Mikäli vkoulutukseen osallistumisen ja/tai digitaalisen sisällön peruutus on tehty myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen palvelun toimituspäivää, palautetaan tilaajalle 50 % maksetuista koulutusmaksuista.

  Useista palveluosista (esimerkiksi useammista koulutuksista) muodostuvan palvelun palautuksen osalta ehdot ovat seuraavat:

  1. Useista palveluosista muodostuva palvelu katsotaan yhdeksi kokonaisuudeksi ja niiden kohdalla sovelletaan samoja peruutusehtoja, kuin yksittäisen palvelun kohdalla; ja

  2. Suoritettuja maksuja jo toimitettujen tai aloitettujen koulutusten ja/tai digitaalisen sisällön osalta ei palauteta

Palveluilla (esim. koulutuksilla) tai digitaalisella sisällöllä ei ole kuluttajansuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu sinun annettua suostumuksesi toimittamisen aloittamiseen ja jos peruutusoikeuden puuttumisesta on kerrottu ennakkoon.

Tilauksesta valmistettavien tuotteiden palautus

Palautusoikeus ei koske tilauksesta valmistettavia tuotteita. Myöskään asiakkaan pyynnöstä muokattuja tuotteita ei hyvitetä.


8. REKLAMAATIOT JA KULJETUSVAURIOT

Kaikki tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos tilaamasi tuotteet ovat virheelliset ja haluat tehdä reklamaation, ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: niina@kirjorinne.com. Emme käsittele reklamaatioita, jotka ovat saapuneet yli 7 päivää tuotteen vastaanottamisesta.PAYTRAIL
Maksupalvelutarjoaja 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Lisätietoja Paytrail palvelun ehdoista ja maksutavoista löydät täältä.