KJR NEXTSTEP 

TREENAA KOTITALLILLA 25€/KK

NEXTSTEP jäsenenä saat:

 • Valtavasti inspiraatiota ja uutta näkökulmaa kotitreeniin!
 • Rennon, notkean ja tasapainoisen hevosen
 • Treenikirjaston täynnä tehokkaita ja toimivia täsmäharjoituksia oman ratsastuksen kehittämiseen
 • Runsaasti teoriaa ja oheismateriaaleja, joista on hyötyä! 
 • Voit kysyä treeneistä ja toivoa uusia treeniaiheita jäsensivulla

OTA NEXTSTEP TÄSTÄ!

NEXTSTEP jäsenyys 25€/kk 

HUOM! PayPal tilaus on voimassa toistaiseksi.

Huomioithan, että digitaalisilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kun materiaalin toimitus on aloitettu, et voi peruuttaa maksua tai palauttaa sisältöä. Voit irtisanoa tilauksesi päättymään maksetun jakson loppuun. PayPal tilaukset ovat voimassa toistaiseksi ja voit hallinnoida tilaustasi itse PayPal tilin kautta.


MAKSA LIIKUNTAEDULLA

OHJE: Täytä lomake, valitse haluamasi ajanjakso ja suorita tämän jälkeen maksun summa liikuntaetusovelluksella (saajaksi Kirjorinne - KJR Equitation Oy)

Huom! Liikuntaetusovelluksella maksettu tilaus on voimassa määräajan.

Lähetettyäsi lomakkeen, tee maksu liikuntaetusovelluksessa tai verkkopalvelussa

 Kun tilauksesi ja maksusi on käsitelty, saat kuittauksen sähköpostiisi. Tilaus alkaa toteutuneen maksun jälkeen. Saat vahvistuksen tilauksesta yleensä muutaman tunnin kuluessa tilauksesta. Tarkista myös roskaposti, mikäli viestiä ei näy!

NEXTSTEP TREENIEN AIHEET

PÄÄSET KATSOMAAN HARJOITUKSET, KUN KIRJAUDUT ERILLISELLE JÄSENSIVULLE. 

JÄSENSIVUN LINKKI LÖYTYY JÄSENILLE LÄHETETYSTÄ INFOSÄHKÖPOSTISTA

JOS VIESTI EI TULE PERILLE, OTA YHTEYTTÄ!


TÄHÄN MENNESSÄ JULKAISTU:

Tulossa seuraavaksi

JULKAISTAAN 1.6.2024
JULKAISTAAN 1.7.2024
JULKAISTAAN 1.8.2024
JULKAISTAAN 1.9.2024

Kenelle NEXT STEP sopii?

 • Kotitreenaajille, jotka kaipaavat inspiraatiota ja laajempaa näkökulmaa omaan ratsastukseen. Treeniohjeilla kehität omaa suoritustekniikkaa ja hevosen kehonkäyttöä sekä ratsastettavuutta kevein avuin, luonnollista liikettä kehittäen.
 • Hevosalan ammattilaisille, kuten valmentajille, ratsastuksen opettajille ja ratsastuksen ohjaajille oman työn tueksi

Tietoa maksusta

 • Tilauksen hinta 25€/kk, PayPal tilauksen voi lopettaa milloin vain PayPal sivustolla. 
 • Tilauksen päättyessä myös pääsy jäsensivuille päättyy maksetun tilausjakson loppuessa, viimeistään 30vrk kuluttua tilauksen päättämisestä. 
 • PayPal maksun suorittamatta jättäminen ilmoittamatta päättää pääsyn jäsensivustolle välittömästi maksetun ajan päättyessä. Maksun epäonnistuessa PayPal yrittää veloittaa summan uudelleen määräajoin - mikäli veloitus tapahtuu, tilausta jatketaan tilausjakson loppuun. 
 • Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, ja tarvitset apua, olethan yhteydessä sähköpostitse. PayPal maksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mikäli veloitus epäonnistuu, PayPal veloittaa automaattisesti maksun kun tilillä on seuraavan kerran katetta.
 • Vastaat itse PayPal tilauksesi voimassaolosta suoraan PayPal sivuston kautta. 
 • Liikuntaedulla maksetut tilaukset ovat voimassa etukäteen valitsemasi määräajan, PayPalilla maksetut ovat voimassa toistaiseksi maksetun jakson ajan.

Palautetta treenistä

Palautteet on kerätty osallistujille lähetetyn palautelomakkeen kautta

Treenit tuli kuin tilauksesta tarpeeseen, kun valmentajat eivät kesällä juuri käy, niin on saanut kehittävää tekemistä ja ajattelemisen aihetta. Olin kerran harmissani, kun jouduin sadekelillä maneesiin ratsastamaan, mutta jouduin pyörtämään ajatukseni, kun meillä on maneesissa takasivu peilejä, niin pystyin näkemään peilistä mitä oikeasti tapahtui harj. 2 -> tein ohjeen mukaan ensin pelkkä asetus ja sitten lisäsin ulko-ohjan kohottavan pidätteen. 

Wau, ihan oikeesti rintakehä nousi ja sisätakajalka tuli vatsan alle. Kaikkea ei tunne, niin oli tärkeä nähdä peilistä oikea reaktio :-) Tämä harjoitus 2 toi takapään aktiivisuuden lisäksi liikkeeseen myös joustoa eli jumppasi luultavasti myös ristiselän/lannerangan aluetta.

Osallistujan palaute

Nämä on olleet niin hyviä treenejä. Pienillä ja kevyillä muutoksilla on hevonen liikkunut niin hyvin - ilo istua satulassa ja tuntea myös kuinka hevonen on nauttinut liikkua. Alkuvuoesta hevoseni sai ison lihasrevähdyksen ja siitä tulleita liitännäisvaivoja. Olen käyttänyt ja soveltanut treenejäsi myös kuntoutuksessa, niistä ollut suuri apu. Olen ollut hevosten kanssa tekemisissä kohta 50 vuotta. Tänä aikana olen muuttanut tapaani ratsastaa useasti, mutta nämä sinun ohjeesi ovat avanneet minulle oven sinne minne olen tietämättäni halunnutkin mennä - hevosystävälliseen tapaan ratsastaa. Myös hevosen anatomian laajempi ymmärtäminen on vaikuttanut ratsastukseeni näitten treenejen myötä suuresti. KIITOS!

Osallistujan Palaute

Meille myös olleet hyviä harjoituksia,kun hevonen palannut pitkältä saikulta takaisin töihin. On saatu käyntiin ja siirtymisiin malttia, takaa selän läpi pehmeästi kantavaa liikettä ja rentoutta, kun kyseessä mielellään kiirehtivä yksilö.

Myös pysähdysten laatu parantunut merkittävästi. 

Innolla odotan,että kuntoutus ja paluu etenee ja päästään pian ravityöskentelyyn Ja toivottavasti taas pian livenä Niinan silmien alle!

Anne


Täytyy muuten antaa palautetta next step treenistä ja muutenkin! Ostin 3 kk sitten uuden hevosen, oli älyttömän laiha ja lihakseton. Rintaranka romahtanut, selkä painunut ja lantio kääntynyt pystyyn. Oon toisen hevosen haasteiden vuoksi aikoinani lähtenyt kiinnostumaan asioista syvemmin ja sitä kautta sinutkin löytänyt. Nyt tämän uuden kanssa lähdin työskentelemään näiden periaatteiden mukaisesti ja voi vitsi miten hevonen voi muuttua lyhyessä ajassa! 3 kk ja sitä ei enää ulkoisesti samaksi hevoseksi meinaa tunnistaa ja suulla pelaaminen on loppunut melkein kokonaan. 

Tähän aikaan on toki mahtunut kunnon kehon huoltoa, ruokaa, kengittäjää ja hampaiden hoitoa. Ja traumperäinen si-nivelen muutos löytyi myös. Mutta asiaan! Aloin ajatuksella aloittamaan joka treenin kävelemällä kunnolla, sen jälkeen sitä pysähdys-peruutus harjoitusta ja voi vitsi, tää hevonen alko saada lantiota alle ja rintakehää ylös tekemättä juuri yhtään mitään! Ja se mitä tapahtu raville hankalampaan suuntaan, se epämääräisyys ja hurja vinous alko sulaa pois. Pitkä matka on vielä edessä ja monta henkistäkin ongelmaa ratkottavana, mutta terveiset täältä! Ihan mielettömän tehokas harjoitus näin kuntoutettavalle Kiitos kun jaat ihmisille oppia ja tietoa hevosen terveellisestä treenaamisesta!

Osallistujan palaute

ISO kiitos hienosti toteutetusta takaosan aktivointi -kurssista! Se ylitti odotukset ja sain iäkkään, mutta hyväkuntoisen vuokrahevosen ratsastukseen loistovinkkejä!

Harjoitukset/niiden kuvaukset ovat selkeitä, mutta on ensinnäkin tosi mielenkiintoista ja toisekseen erittäin hyödyllistä, että purat sen "atomeiksi" videolla. Kirsikkana kakun päällä video, miten harjoitus kuuluu suorittaa - on tärkeää myös nähdä, miltä sen kuuluu näyttää ja miten harjoitus hevoseen vaikuttaa. Toimii ainakin minulle erittäin hyvin, helpompi keskittyä ensin läppärin ääressä kuin hevosen selässä (ja voi katsoa niin monta kertaa uudelleen kuin tarvitsee).

Mari


Harjoitukset ja videot on olleet tosi hyviä. Tämän tason asiaa en ole muualta vielä löytänytkään.

Selkeästi esitetty ja asiat hyvin taustoitettu.

Kiitos, suosittelen tätä muillekin.

Anna

Aivan mahtavat kotitreenit!! Mistään en ole näin selkeitä ja näin hyvin perusteltuja ohjeita aiemmin saanut treeneihin. Oon super innoissani näistä ja tänään pääsen aloittaan käytännön treenit pollen kanssa. Suosittelen vahvasti kaikille, monen hevosen etu, että olet tehnyt nämä treenit

Sanni

Treenit ovat olleet todella antoisia. Tehtäviin on hyvin ja selkeästi selitettyä taustaa joka auttaa hyvin ymmärtämään näitä paremmin. Treenejä on helppo sovittaa eri tasoille joka on suuri plussa. Olen saanut paljon vinkkejä omaan ratsastuksen vaikka itse aihe ei ole ollut mitenkään ongelma tai mihin on tuntunut haluavan lisää tietoa. Lämpimästi olen suositellut muille ratsukoille :)

Alma

Kiitos, treenit ovat olleet helposti ymmärrettäviä ja mielenkiintoisia ja niiden avulla on tullut onnistumisia ja uusia oivalluksia omaan treeniin 😊 erityisesti videot selostuksen kanssa ovat olleet mieleeni 👍

Marja-Leena


Todella mielenkiintoisia ja hyvin selitettyjä tehtäviä. Esiinnyt hyvin ja sinua on kiva kuunnella.

Veera
Erittäin selkeää ja toimivaa opetusta!

Katri

Treenit olivat huippuhyviä ja selkeästi selitettyjä. Oli todella hyvä nähdä selkeästi kuvin ja sanoin kuinka luotiviivan taaksemeno vaikuttaa. Sitä näkee nykyään niin paljon, että voisi kuvitella sen olevan toivottavaa, mutta nämä treenit avasivat silmäni. Kiitos!

Osallistujan palaute

Täällä tyytyväinen tilaaja! Takaosan aktivointi 1 & 2 harjoitteet ovat olleet todella hyvät, nyt lähdemme opettelemaan harjoitus nro 3. Videot ovat 

Maria

Olen pitänyt todella paljon! Innostavaa! Esität asiat selkeästi ja hyvin- videot ovat loistava apu asian havainnollistamiseen! Olen saanut valtavasti ideoita omaan ratsastukseeni ja hevoseni tuntuu liikkuvan huomattavasti paremmin avoimessa muodossa! Treeneistä on tullut positiivista!! Pidän myös asioiden purkamisesta "atomeiksi":) miksi mitäkin tehdään ja mihin se vaikuttaa. Tiedonjano kasvaa- vihdoin!!

Osallistujan palaute

Kiitos, että inspiroit, motivoit ja autat siinä, että voisin ratsastaa hevostani paremmin. 

Ritva

Paljon on treeneistä hyötyä ollut. On antanut paljon kaipaamani yksityiskohtaista tietoa miten ja miksi joku asia tehdään. Ratsastuksessa ja sen opetuksessa monesti kun ilmenee sellaista "suurpiirteisyyttä", että ohjeistus on "tee näin" sen kummemmin erittelemättä miten se "näin" tehdään, saati miksi.Näissä treeneissä ei kyseistä ongelmaa ole. Nämä treenit tekee ihmeitä sekä hevoselle, että ratsastajalle siellä selässä.

Osallistujan palaute

Inspiroidun suuresti NextStep-treeneistä. Ihanaa, kun asiat selitetään juurta jaksain. Todella monessa ns. perusasiassa (esim. asetus, ohjastuntuma) olen oppinut paljon uutta, kun asiat selitetään kunnolla. Ratsastussunneilla tai valmennuksissa ei käydä asioita yhtä tarkasti läpi (eikä ole tarkituskaan) mutta helposti jää virheellisiä/puutteellisia ajatuksia tunneilta. Kirjoja luen mutta moni menevä kirja on englanniksi. Next step on helposti lähestyttävä muoto tehdä asioita laadukkaasti ja tehdä asioita laadukkaasti. Iso kiitos!

Osallistujan palaute


UKK

Näenkö myös aiemmat materiaalit, jos liityn mukaan nyt?

Jäsenenä pääset katsomaan myös kaikki aiemmat materiaalit ja videot ovat käytössäsi jäsensivulla niin kauan, kuin tilauksesi on voimassa.

Voinko liittyä mukaan vain 1 kuukaudeksi?

Kyllä, jos maksat tilauksesi liikuntaedulla, valitse kestoksi 1kk ja maksa 1 kk jäsenmaksu. Jos maksat kortilla tai PayPal tilillä, voit peruuttaa tilauksen samantien, jolloin peritään vain 1kk jäsenmaksu ja tilaus päättyy kuukauden kuluttua. 

Miten usein sivuille tulee uutta materiaalia?

KJR NEXT STEP osiot julkaistaan kuukausittain aina kuun ensimmäinen päivä. 

Minulla on kysymys kuukauden harjoituksesta! Missä voin kysyä?

Hienoa! Lähetä kysymyksesi jäsensivun lomakkeella tai sähköpostitse, kysymykseen vastataan jäsensivulla!

Voinko ostaa jäsenyyden lahjaksi ystävälleni?

Voit antaa jäsenyyden myös lahjaksi, ota yhteyttä niin sovitaan tästä tarkemmin!

Mistä pääsen kirjautumaan jäsensivuille?

Kirjautumislinkki löytyy sähköpostistasi infoviestistä. Jos viestiä ei kuulu perille, ota pikimmiten yhteyttä jotta sisäänpääsysi voidaan varmistaa!

Toimiiko sivu myös kännykällä?

Treenisivusto toimii eri mobiiliaitteilla, ja tietokoneella. Tarvitset sivuston käyttöä varten internet-yhteyden.

Voinko katsoa harjoituksia eri järjestyksessä, kuin missä ne on julkaistu?

Harjoitukset voi katsoa haluamassaan järjestyksessä.

Haluaisin ehdottaa aihetta treeneihin! Onnistuuko tämä?

Kyllä, mahtavaa! Laita viestiä jäsensivun lomakkeella tai ota yhteyttä sähköpostitse, niin katsotaan saataisiinko aihe mukaan listalle!

En löydä infoviestiä sähköpostista, mitä tehdä?

No voi rähmä! Sähköpostien perillemenossa on joskus ollut viivettä ja kangertelua. Jos viestiä ei kuulu, ota yhteyttä, niin varmistetaan pikimmiten, että pääset kirjautumaan sivuille!

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms