KJR NEXTSTEP kotitreenit 

Täsmätreenaa kotitallillasi vain 19€/kk !

Haluaisitko ratsastaa paremmin? 

Kaipaatko treeni-inspiraatiota kotikentälle? 

Haluatko ymmärtää teorian harjoitusten taustalla?


Tilaa KJR NEXT STEP ja saat kuukausittain videoidut täsmäharjoitukset, joilla kehität hevosen liikkumista monipuolisesti ja tarkasti klassisen ratsastuksen tekniikoiden avulla. Voit myös esittää kysymyksiä aiheesta ja niihin vastataan treenisivustolla. Harjoitusten tueksi saat teoriamateriaalin, jonka avulla saat enemmän irti harjoituksista.

Kenelle NEXT STEP sopii?

  • Kotitreenaajille, jotka kaipaavat inspiraatiota ja laajempaa näkökulmaa omaan ratsastukseen. Treeniohjeilla kehität omaa suoritustekniikkaa ja hevosen kehonkäyttöä sekä ratsastettavuutta kevein avuin, luonnollista liikettä kehittäen.
  • Hevosalan ammattilaisille, kuten valmentajille, ratsastuksen opettajille ja ratsastuksen ohjaajille oman työn tueksi

Tähän mennessä julkaistu

1.7.2022
1.7.2022
1.8.2022
1.8.2022
1.9.2022
1.9.2022
1.10.2022
1.10.2022


Seuraavaksi tulossa

1.1.2023
1.1.2023
1.11.2022
1.11.2022
1.12.2022
1.12.2022
1.2.2023
1.2.2023
1.3.2023
1.3.2023

KJR NEXT STEP osiot julkaistaan kuukausittain ja videot ovat käytössäsi jäsensivulla niin kauan, kuin tilauksesi on voimassa. Hevosten kanssa tilanteet muuttuvat ja jokin aihe voikin olla yhtäkkiä taas erittäin ajankohtainen - siksi pääset jäsenenä katsomaan myös aiemmat materiaalit silloin kun sinulle sopii.


Ota NEXT STEP tästä!Haluaisitko mieluummin maksaa tilauksesi liikuntaedulla? 

OHJE: Täytä lomake, valitse haluamasi ajanjakso ja suorita tämän jälkeen maksun summa liikuntaetusovelluksella (saajaksi Kirjorinne - KJR Equitation Oy)

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Gmail osoite, sen käyttäminen tilauksen yhteydessä tekee treenisivustolle kirjautumisesta vielä hieman kätevämpää.

 Kun tilauksesi ja maksusi on käsitelty, saat kuittauksen sähköpostiisi. Tilaus alkaa toteutuneen maksun jälkeen. Saat vahvistuksen tilauksesta yleensä muutaman tunnin kuluessa tilauksesta. Tarkista myös roskaposti, mikäli viestiä ei näy!

Tilauksen hinta 19€/kk, PayPal tilauksen voi lopettaa milloin vain PayPal sivustolla. Tilauksen päättyessä myös pääsy jäsensivuille päättyy maksetun tilausjakson loppuessa, viimeistään 30vrk kuluttua tilauksen päättämisestä. PayPal maksun suorittamatta jättäminen ilmoittamatta päättää pääsyn jäsensivustolle välittömästi maksetun ajan päättyessä. Maksun epäonnistuessa PayPal yrittää veloittaa summan uudelleen määräajoin - mikäli veloitus tapahtuu, tilausta jatketaan tilausjakson loppuun. Vastaat itse PayPal tilauksesi voimassaolosta suoraan PayPal sivuston kautta. Liikuntaedulla maksetut tilaukset ovat voimassa etukäteen valitsemasi määräajan, PayPalilla maksetut ovat voimassa toistaiseksi maksetun jakson ajan. 

Huomioithan, että sähköisillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Helppokäyttöinen treenisivusto!
Helppokäyttöinen treenisivusto!

Palautetta treenistä

Treenit tuli kuin tilauksesta tarpeeseen, kun valmentajat eivät kesällä juuri käy, niin on saanut kehittävää tekemistä ja ajattelemisen aihetta. Olin kerran harmissani, kun jouduin sadekelillä maneesiin ratsastamaan, mutta jouduin pyörtämään ajatukseni, kun meillä on maneesissa takasivu peilejä, niin pystyin näkemään peilistä mitä oikeasti tapahtui harj. 2 -> tein ohjeen mukaan ensin pelkkä asetus ja sitten lisäsin ulko-ohjan kohottavan pidätteen. 

Wau, ihan oikeesti rintakehä nousi ja sisätakajalka tuli vatsan alle. Kaikkea ei tunne, niin oli tärkeä nähdä peilistä oikea reaktio :-) Tämä harjoitus 2 toi takapään aktiivisuuden lisäksi liikkeeseen myös joustoa eli jumppasi luultavasti myös ristiselän/lannerangan aluetta.

Osallistujan palaute

Meille myös olleet hyviä harjoituksia,kun hevonen palannut pitkältä saikulta takaisin töihin. On saatu käyntiin ja siirtymisiin malttia, takaa selän läpi pehmeästi kantavaa liikettä ja rentoutta, kun kyseessä mielellään kiirehtivä yksilö.

Myös pysähdysten laatu parantunut merkittävästi. 

Innolla odotan,että kuntoutus ja paluu etenee ja päästään pian ravityöskentelyyn Ja toivottavasti taas pian livenä Niinan silmien alle!

Anne


Täytyy muuten antaa palautetta next step treenistä ja muutenkin! Ostin 3 kk sitten uuden hevosen, oli älyttömän laiha ja lihakseton. Rintaranka romahtanut, selkä painunut ja lantio kääntynyt pystyyn. Oon toisen hevosen haasteiden vuoksi aikoinani lähtenyt kiinnostumaan asioista syvemmin ja sitä kautta sinutkin löytänyt. Nyt tämän uuden kanssa lähdin työskentelemään näiden periaatteiden mukaisesti ja voi vitsi miten hevonen voi muuttua lyhyessä ajassa! 3 kk ja sitä ei enää ulkoisesti samaksi hevoseksi meinaa tunnistaa ja suulla pelaaminen on loppunut melkein kokonaan. 

Tähän aikaan on toki mahtunut kunnon kehon huoltoa, ruokaa, kengittäjää ja hampaiden hoitoa. Ja traumperäinen si-nivelen muutos löytyi myös. Mutta asiaan! Aloin ajatuksella aloittamaan joka treenin kävelemällä kunnolla, sen jälkeen sitä pysähdys-peruutus harjoitusta ja voi vitsi, tää hevonen alko saada lantiota alle ja rintakehää ylös tekemättä juuri yhtään mitään! Ja se mitä tapahtu raville hankalampaan suuntaan, se epämääräisyys ja hurja vinous alko sulaa pois. Pitkä matka on vielä edessä ja monta henkistäkin ongelmaa ratkottavana, mutta terveiset täältä! Ihan mielettömän tehokas harjoitus näin kuntoutettavalle Kiitos kun jaat ihmisille oppia ja tietoa hevosen terveellisestä treenaamisesta!

Osallistujan palaute

ISO kiitos hienosti toteutetusta takaosan aktivointi -kurssista! Se ylitti odotukset ja sain iäkkään, mutta hyväkuntoisen vuokrahevosen ratsastukseen loistovinkkejä!

Harjoitukset/niiden kuvaukset ovat selkeitä, mutta on ensinnäkin tosi mielenkiintoista ja toisekseen erittäin hyödyllistä, että purat sen "atomeiksi" videolla. Kirsikkana kakun päällä video, miten harjoitus kuuluu suorittaa - on tärkeää myös nähdä, miltä sen kuuluu näyttää ja miten harjoitus hevoseen vaikuttaa. Toimii ainakin minulle erittäin hyvin, helpompi keskittyä ensin läppärin ääressä kuin hevosen selässä (ja voi katsoa niin monta kertaa uudelleen kuin tarvitsee).

Mari


Aivan mahtavat kotitreenit!! Mistään en ole näin selkeitä ja näin hyvin perusteltuja ohjeita aiemmin saanut treeneihin. Oon super innoissani näistä ja tänään pääsen aloittaan käytännön treenit pollen kanssa. Suosittelen vahvasti kaikille, monen hevosen etu, että olet tehnyt nämä treenit

Sanni

Täällä tyytyväinen tilaaja! Takaosan aktivointi 1 & 2 harjoitteet ovat olleet todella hyvät, nyt lähdemme opettelemaan harjoitus nro 3. Videot ovat 

Maria

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms