TROP™ KLINIKKAPALVELU

Vie treenisi seuraavalle tasolle! 

Eläinlääkärin suorittama hevosen health check + kehonkäyttöön erikoistuneen valmentajan treenianalyysi samalla klinikkakäynnillä! Tai valitse TROP™ etävastaanotto, treenianalyysi ja rapotti kotiohjeineen!

Treenin optimoinnin avulla autetaan ratsukkoa kehittymään kohti tavoitteitaan ja poistetaan treenissä toistuvia etenemisen esteitä. Treenin optimointikäynti antaa ratsastajalle tarkkaa dataa hevosen kehonkäytöstä, ohjastuntumasta ja oman ratsastuksen vaikutuksesta hevoseen uuden sensoriteknologian avulla.

Ennakoi ja varmista treenisi sujuvuus myös ensi kaudella!

Yhteistyössä hevosesi hyvinvointia ja liikettä kehittämässä:

Nikulan Eläinklinikka Oy


Treenin optimointi klinikalla

Eläinlääkärin tarkastuksen yhteydessä

Klinikkakäynnillä saat tarkat neuvot juuri sinun hevosesi liikkeen ja treenin ergonomian kehittämiseen eläinlääkärin tarkastuksen yhteydessä. Palvelu sisältää:

 • Ratsuhevosen treenianalyysi sensoriteknologian avulla
 • Hevosen palpaatio
 • Suitsituksen sopivuuden tarkistus
 • Mittaustulosten läpikäynti ja yksilölliset ohjeet kotiharjoitteluun
 • Mahdollisuus jatkaa harjoittelua etäpalveluna omalla kotitallillasi klinikan sopimushintaan

Haluatko tietää kerralla enemmän? Voit tilata samalla kertaa lisäpalveluna myös:

 • Hevosen EMG-lihasaktivaatiomittaus
 • Painemattoanalyysi (myös ratsastettuna)
 • Hevosen faskiakäsittely ja lämpökamerakuvat
 • Laajempi symmetria-analyysi
 • Kotitreenipaketti

Treenin optimointi etäpalveluna

TROP™ etäkonsultaatiossa käydään ensimmäisellä käynnillä läpi treenin tilanne yksityiskohtaisesti videopuhelun ja aiemmin kuvatun videomateriaalin avulla. Palvelun kesto on 30min.

 • Ratsukon treenianalyysi videomateriaalin avulla
 • Ratsukon symmetrian ja tasapainon läpikäynti
 • Hevosen muodon ja ohjastuntuman tilanteen kartoitus
 • Yksilölliset kotiharjoitteluohjeet ja täsmäneuvot treenin kehittämiseen ratsukon tilanteen mukaan
 • Hyödynnä ratsukon kehonkäytön asiantuntijan tietotaito oman treenisi kehittämisessä!

Voit varata ajan ennen tai jälkeen klinikkakäynnin, käynti on tarkoitettu täydentämään eläinlääkärin palvelua. Kun varaat etäkonsultaation klinikan omalla koodilla, saat palvelun sopimushintaan. 

TROP™ Treenin optimointi etäkonsultaatio

TROP™ treenin optimointipalvelun avulla ratsukon suorituskykyä ja treenin ergonomiaa kehitetään tehokkaasti ja yksilöllisesti. TROP™ etäkonsultaatiossa käydään ensimmäisellä käynnillä läpi treenin tilanne yksityiskohtaisesti videopuhelun ja aiemmin kuvatun videomateriaalin avulla ratsukon kehonkäytön asiantuntijan kanssa. Jatkokäynneillä seurataan harjoittelun edistymistä ja saat jokaisesta käynnistä itsellesi raportin. TROP™ e nsikäynti: Ratsukon treenianalyysi videomateriaalin avulla Symmetrian ja ratsastettavuuden kartoitus Yksilölliset kotiharjoitteluohjeet ja täsmäneuvot ratsukon treenin kehittämiseen 30min videopuhelun aikana TROP™ jatkokäynti, valitse seuraavista: Treenin optimointi livenä, 30min videopuhelu Treenin optimointi aiemmin kuvatun videon analysointi, 30min videopuhelu Lisäpalveluna saatavilla kotitreenin symmetriamittauspaketti Kenelle TROP™ sopii? Kilpa- ja harrasteratsukoille treenin ja liikkeen ergonomian kehittämiseksi Treenissä toistuvien kuormituksesta johtuvien ongelmien ratkaisuun Hammasongelmien jälkeisten tuntumaongelmien ratkaisuun Kuntoutusvaiheen seurantaan ja treenin sopeuttamiseen eläinlääkärin ohjeiden mukaisiksi Hevosen treenin etenemisen esteiden ennakoivaan tunnistamiseen ja suorituskyvyn optimointiin kaikentasoisilla hevosilla Symmetrisen ja tasapainoisen liikkumistavan kehittämiseen Palvelun käyttö on helppoa! Osta TROP™ treenin optimointipaketti verkkokaupasta  Varaa aika oheisesta kalenterista Lähetä ennakkotiedot vastaamalla infosähköpostiin Liity videopuheluun sovittuna ajankohtana Jos varasit kotimittauksen, mittari lähetetään sinulle postitse valmiiksi ladattuna. V araa videotapaaminen vasta mittauksen jälkeen. Postitus tapahtuu maanantaisin varaustilanteen mukaan, mittarin tulee olla postin seurannan tai lähetyskuitin mukaan paluumatkalla viimeistään saapumisviikkoa seuraavana maanantaina, viivästysmaksu 100€, laitteen huolimattomuudesta tai ohjeiden vastaisesta käytöstä johtuva vahingoittuminen tai katoaminen 200€. Mittaus edellyttää sovelluksen lataamista mobiililaitteelle, palvelun hinta sisältää postikulut molempiin suuntiin. Voit varata ajan ennen tai jälkeen klinikkakäynnin, käynti on tarkoitettu tukemaan eläinlääkärin palvelua. Etäpalvelun toteuttaa Niina Kirjorinne, KJR Equitation Oy . Kun varaat etäkonsultaation klinikan antamalla koodilla, saat palvelun klinikan sopimushintaan . Aktivoidaksesi sopimushinnan, kirjoita koodi kassalla ennen maksua siihen varattuun kenttään sivun oikeassa laidassa.

Alkaen 75,00 €

  Kenelle?

  Ratsun treenin optimointipaketti soveltuu kaikentasoisille kilpa- ja harrastehevosille lajista riippumatta. Palvelu sopii myös nuorille hevosille, joiden ratsutreeni on vasta aloitettu. Palvelun avulla voidaan myös seurata kuntoutusvaiheen treenin toteutusta.

  Palvelun hyödyt

  • Tunnistat kehonkäytön kehityskohdat ja tiedät miten niitä kannattaa treenata kotona
  • Opit kehittämään hevosesi liikkumista rennosti, tarkasti ja tehokkaasti kevein avuin
  • Löydät välittömästi toimivia keinoja parantaa muotoa, tasapainoa ja suoruutta
  • Saat täsmäneuvot pehmeän ja keveän ohjastuntuman kehittämiseen
  • Ennaltaehkäiset ei-toivottuja taukoja harjoittelussa
  • Saat aivan uutta tietoa ja tarkkaa dataa juuri sinun hevosesi hyvinvoinnin kehittämiseksi
  • Tuet hevosen laadukasta kehonkäyttöä ja luonnollista liikettä 
  • Luot harjoitteluun rennon ja positiivisen ilmapiirin

  Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. 

  Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. 

  Niina kirjoittaa myös suosittua artikkelisarjaa #functionalityinequitation Eurodressage-sivustolla

  Hyvä treeni on faktaa ja fiilistä!

  Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms