Palvelut

Sujuvampaa liikettä - yksilöllinen kehonkäytön optimointi ja täsmäkorjaus

Pidän valmennuksia eri puolilla maata kaiken tasoisille ratsukoille. Lisäksi tarjolla erilaisia koulutuspäiviä, kursseja ja luentoja. Valmennuksissa käytössä langaton NoShout äänentoistojärjestelmä, joka helpottaa ratsukon keskittymistä.

Valmennuskielinä suomi, ruotsi ja englanti.


Ratsastusvalmennus

Laadukasta yksilöllistä valmennusta kaikentasoisille ratsukoille lajista riippumatta.

Valmennuksissa keskitytään oikeaan liikkumistapaan, työstetään tasapainoa, suoruutta ja notkeutta erilaisin kevein tekniikoin. Hyvän kehonhallinnan avulla saadaan liikkeeseen lisää voimaa ja elastisuutta ja sitä kautta luodaan parempaa suorituskykyä. Valmennuksissa työstämme myös erilaisia liikeongelmia, jännittyneisyyttä, asentoja sekä näistä johtuvia kompensaatioita koko ratsukko huomioiden. Kaikki menetelmät soveltuvat kotikäyttöön ja kilpaileville ratsukoille.

Myös klassisten periaatteiden mukainen maastatyöskentely ja ratsutus mahdollista valmennusten yhteydessä! 

Kysy myös kuntouttavasta harjoittelusta!


Hevosen faskiakäsittely

Stecco Animal Fascial Manipulation® käsittelyn avulla voidaan tunnistaa ja hoitaa liikkeen kannalta ongelmallisia alueita. Menetelmän avulla voidaan palauttaa ylläpitää ja palauttaa normaaleja liikelaajuuksia ja helpottaa kireyksiä. Faskiakäsittelyyn kannattaa varata aikaa noin tunnin verran. Tekniikka on kevyt ja täsmällinen, ennen käsittelyä arvioidaan hevosen liikettä ja sen mahdollisia ongelmakohtia ja vaikutuksia.

Parhaan hyödyn saat käsittelyn ja valmennuksen yhdistelmällä.

Ratsastajan kehonhuolto

Kurssimuotoisia teemapäiviä eri aihealueista yhteistyössä fysioterapeutin kanssa. Sisältävät vaihtelevia käytännön harjoituksia hyödyntäen mm. PhysioPilates, Anatomy Trains ja Kinetic Control menetelmiä. Jos haluat oppia rennosti lisää kehon toiminnallisuudesta, tämä on sinua varten!

 

Hinnasto

1.10.2017 (sis.alv 24%) Sijainnista riippuen lisätään mahdolliset matkakulut.

Kokkolan seutu (20 km säteellä)

  • Yksityistunti 60min            70€
  • Paritunti 60min                   50€

Muu Suomi

  • Yksityistunti 60min             90 €
  • Paritunti 60min                   60€

Hevosen faskiakäsittely              80€

Hevosen EMG-mittaus                 90€

Etävalmennus 20min                  45€

Videoanalyysin purku 5+15 min 45€


Huolehdithan itse omasta ja hevosesi vakuutusturvasta, yrittäjänä en vakuuta asiakkaitani. Suosittelen SRL:n ratsastusseuran jäsenyyttä.

Alle 48h ennen perutuista palveluista peritään 50% hinnasta. Tilalle voi hankkia myös korvaavan ratsukon tai sopia mahdollisista vaihtoehdoista aikataulun puitteissa.


Kurssit ja luennot, kysy tarjous erikseen.

Maksutavat

Käteisen lisäksi myös seuraavat liikuntasetelit käyvät maksuvälineinä

Korttimaksu

Pankki- ja luottokortti

Lasku

Yrityksille, seuroille ja oppilaitoksille!Voit hankkia myös lahjakortin haluamallasi summalla. Saaja voi käyttää kortin vapaavalinnaiseen palveluun myös osana maksua. Lahjakortissa on reilunpituinen käyttöaika!