HEVOSALAN ASIANTUNTIJA

Kirjorinne - hevosalan asiantuntija

Kirjorinne tarjoaa hevosalan koulutusta, valmennusta ja muita palveluja harrastajille ja ammattilaisille. Palveluihimme kuuluu ratsastusvalmennus, erilaiset kurssit, konsultointi koko ratsukon kehonkäytön kehittämiseen liittyen sekä hevosalan täydennyskoulutus. Olemme erikoistuneet liikkeen ongelmien tunnistamiseen ja niiden korjaamiseen. 


Yksikään ratsukko ei ole samanlainen ja tavoitteemme on, että palveluidemme avulla ratsastaja oppii itse tunnistamaan ja korjaamaan omia ja hevosen kehonkäyttöön liittyviä ongelmia, ratsastuksen lajista riippumatta. 


Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.


Eversti Carden jalanjäljissä

Niina Kirjorinne on tinkimätön ammattilainen, joka suhtautuu jokaiseen ratsukkoon yksilönä. Suurimmat oivallukset hän itse on saanut Eversti Christian Carden opissa ja nämä opit ja ajatukset toimivat myös hänen oman valmennus- ja koulutusfilosofiansa pohjana. Niinan valmennus sopii niin harrastajille kuin kilpakentillekin, ja tähtää laadukkaaseen ja terveeseen liikkumiseen sekä ratsukon tasapainoiseen ja vaivattomaan yhteistyöhön.


Niinalla on pitkä ja erittäin monipuolinen kokemus hevosalalta. Hän on hankkinut laajasti alan koulutusta ja vuonna 2014 harrastuksesta tuli hänelle päätoiminen ammatti. Niina kouluttaa ja valmentaa alan ammattilaisia ja harrastajia niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.

  • Laaja kansainvälinen kokemus ammattilaisten ja harrastajien kouluttamisesta ja valmentamisesta

  • Ratsukon biomekaniikan ja kehonhuollon ammattilainen

  • Laaja osaaminen eläinfysioterapiasta

  • Jatkokouluttaa itseään jatkuvasti kansainvälisesti ja seuraa alan muutoksia

Tutustu tarkemmin Niinan taustaan.

Suurimmat vaikuttajat: Eversti Christian Carde, Angelica Frömming ja Manolo Mendez

Menetelmäni peruspilareita: Anatomy Trains, Stecco Animal Fascial Manipulation®, Kinetic Control, sekä Jarmo Ahosen koulutukset.


"Toimintamme tähtää laadukkaaseen ja terveeseen liikkumiseen sekä ratsukon tasapainoiseen ja vaivattomaan yhteistyöhön." 


Koulutusten yleiset peruutusehdot

Yli 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehty peruutus on veloitukseton päivän mittaisissa workshop- ja kurssimuotoisissa koulutuksissa. Pidemmissä koulutuskokonaisuuksissa sovelletaan erikseen koulutuskohtaisia ehtoja, mikäli ne on mainittu.

1-14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan puolet koulutuksen hinnasta.


Koulutuksen peruuttamisesta koulutuksen alkamispäivänä, koulutuksen aikana tai koulutukseen saapumatta jättämisestä ilman peruutusta peritään koulutuksen täysi hinta. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen mahdollisine muistutuskuluineen ja viivästyskorkoineen.


Kotikäyntien peruutusehdot

Sovittu käynti on mahdollista perua veloituksetta kaksi vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa. Tämän jälkeen veloitetaan puolet tilatun palvelun hinnasta sekä mahdolliset palveluun liittyvät matkakulut. Asiakkaan on mahdollista sopia paikalle myös korvaava osallistuja.


Huolehdithan itse omasta ja hevosesi vakuutusturvasta, yrittäjänä en vakuuta asiakkaitani. Suosittelen SRL:n ratsastusseuran jäsenyyttä. 

Niina Kirjorinne   |  +358 50 593 9813  |  niina (@) kirjorinne.com  |  Facebook