RATSUKON KEHITTÄMISPALVELUT

KJR Clinic

Ratsukon kehittämispalvelut


Annamme koulutusta ja käytännön ohjausta hevosen ja ratsastajan kehonkäyttöön, liikkeen kehittämiseen ja suorituskykyyn liittyvissä asioissa.

Osallistu valmiiksi suunnitelluille koulutuspäivillemme, tai ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.


Faskia

Palveluihimme kuuluu hevosen faskiakäsittelyt (Stecco AFM®).

Faskiakäsittelyllä voidaan vaikuttaa erilaisiin asento- ja liikeongelmiin, palauttaa hevosen liikelaajuuksia ja parantaa suorituskykyä.

Stecco Animal Fascial Manipulation® -menetelmän avulla voidaan ylläpitää ja palauttaa normaaleja liikelaajuuksia ja helpottaa ongelmallisten liikesuuntien toimintaa. Faskiakäsittelyyn kannattaa varata aikaa noin tunnin verran. Tekniikka on kevyt ja täsmällinen, ennen käsittelyä arvioidaan hevosen liikettä, sen mahdollisia ongelmakohtia ja niiden vaikutuksia kehossa.

Parhaan hyödyn saat käsittelyn ja valmennuksen yhdistelmällä.

EMG-mittaus

Teemme hevosen ja ratsastajan EMG-mittauksia, joiden avulla voidaan tehostaa harjoittelua. EMG-mittauksella voidaan mitata pintalihasten toimintaa ja sillä saadaan tietoa erilaisten suoritustapojen vaikutuksesta lihaksen aktivaatiotasoon. Harjoitteista saadaan enemmän tehoja irti, kun tiedetään tarkkaan mihin lihaksiin ne kohdistuvat ja vaikuttaako harjoite toivotulla tavalla.

Istunta-analyysi

Tarkastelemme ratsastajan kehon ja istunnan toimintaa ratsain ja maasta ilman hevosen vaikutusta. Soveltuu erityisesti kehon symmetrian ja hahmotuksen tarkasteluun. Analyysi auttaa hahmottamaan omat kehityskohteet reaaliaikaisesti erilaisten testiliikkeiden ja videoinnin avulla."Koulutusta ja käytännön ohjausta hevosen ja ratsastajan kehonkäyttöön."


Niina Kirjorinne  |  +358 50 593 9813  |  niina (@) kirjorinne.com  |  Facebook