Etävalmennus

SUOSIKKI!

30 minuutin valmennus etäyhteydellä. Etävalmennus on helppo ja kustannustehokas tapa treenata kotioloissa. Valmennus toteutetaan videopuheluna. 

Etävalmennus on helppoa!

  1. Osta valmennus verkkokaupasta
  2. Varaa aika oheisesta varauskalenterista
  3. Vastaa videopuheluun valmennuksen alkaessa

Tarvitset handsfree-kuulokkeen, puhelimen ja kaverin tai kuvausrobotin kuvaamaan ratsastustasi. Voit maksaa ja varata kerralla myös useamman treenikerran. 

Maksu onnistuu myös Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred liikuntaedulla. Tee tilaus verkkokaupassa, valitse maksutavaksi liikuntaetusovellus, maksa tilauksen summa sovelluksessa saajalle Kirjorinne - KJR Equitation. Toimita kuitti sähköpostitse ajan varaamiseksi.

Etävalmennus soveltuu erityisesti ratsastustekniikan, oman istunnan ja hevosen perusliikkumisen kehittämiseen. Siitä saa apua myös muodon, tasapainon ja ohjastuntuman hienosäätöön. Etävalmennusta käytetään niin aktiivitreenissä kuin erilaisissa kuntoutusvaiheissa eläinlääkärikäyntien välissä, se täydentää ratsukon omaa valmennusrutiinia ja edistää hevosen monipuolista ja terveellistä liikkumistapaa. 

Valmennuksesta on mahdollista saada tallenne, valitse halutessasi tallenne mukaan tilauksen yhteydessä. Valmennukset tallennetaan vain ennakkotilauksen perusteella. Tallenteen laatu vaihtelee puhelinoperaattorisi nettiyhteyden nopeuden ja liittymästä johtuvien tekijöiden mukaan.

Haluaisitko mieluummin käydä läpi videolta ratsastustasi? Tutustu KJR Helpdesk videoanalyysiin!

Valitse variaatio:

Alkaen 60,00 €

VARAA AIKA ETÄVALMENNUKSEEN TÄSTÄ:


Palautetta etävalmennuksesta

Oli älyttömän kiva päästä pitkästä aikaa osaavan silmän alle ratsastamaan ja yhteys pelitti melkein paremmin kuin livenä! Niina on loistava auttamaan hevosen oikean työskentelyasennon löytämisessä ja hänen rauhallisessa opastuksessa vaikeatkin asiat tuntuvat saavutettavilta. Sain paljon lisäbuustia omaan treeniin kotona.

Veera R.

Jes kiitos!! 😊 Tää oli tosiaan mun eka tämmönen etänä tapahtuva tunti ja olin positiivisesti yllättynyt! Tuntu kun olisit ollut paikanpäällä kun pystyit tarttuun sen hetkisiin ongelmiin. Päästiin mun mielestä yhtä hyvin korjaan asioita kun livenä paikanpäällä. Näitä etätunteja voi hyvin ottaa siis jatkossakin 👌🏼😊

Ilona K.

Oli hyvä että keskityttiin vain yhteen kehityskohtaan ja sain siihen täsmäneuvot eli muodon ja kaulan vakauttamiseen. Etäyhteys toimi yllättävän hyvin ja opetukseen oli helppo keskittyä

Koska työkalut/ohjeet oli riittävän tarkkaan ohjeistettu, mielestäni kotitreeni on lähtenyt sujumaan hyvin. Parhaimmillaan saan kuminauhamaisen tuntuman ja niskan noustessa asetus tulee automaattisesti ja muodon painuessa kaareva, nouseva ohjasote tulee automaattisesti.

Vielä tarvitaan paljon toistoja, koska olen itse hidas, mutta paljon on tullut onnistumisia ja tuntuu että muodon vaihtelu on jo nyt vähentynyt. Ihana tunne kun pystyy ennakoimaan ja vaikuttamaan eikä vain joudu toteamaan, että paketti taas levisi :)  

Sanna T.

Ohjeet selkeitä ja toimivia. Kommunikointi toimi molempiin suuntiin. Haettiin korjauskeinoja ongelman aiheuttajiin, ei seurauksiin.

Osallistujan palaute

Pidin etätreenistä todella! Valmennuksessa oli tekemisen meininki, kerettiin käydä erilaisia tekniikoita läpi, kuitenkaan kiirehtimättä. Sain täsmävinkkejä ja näiden avulla löysin mahtavan kontaktin hevoseen. Tuli pari onnenkyyneltä ratsastuksen päätteeksi!

Annika

UKK


Onko valmennuksissa tasovaatimuksia?

Ei ole, kaikentasoiset ratsukot ovat tervetulleita ja harjoitukset valitaan aina yksilöllisesti ratsukon tilanteen mukaan. Osallistujien hevoset ja tilanteet vaihtelevat nuorista hevosista aina vaikeiden luokkien kisahevosiin ja ammatinvaihtajista kuntoutettaviin hevosiin.


Voinko varata etävalmennuksen, vaikka en ole ollut ennen valmennuksessasi?

Kyllä, voimme mainiosti aloittaa treenit suoraan etänä!


En ole ennen käynyt etävalmennuksessa, osaanko varmasti?

Kyllä! Riittää kun vastaat videopuheluun valmennuksen alkaessa. Langattomat bluetooth-kuulokkeet toimivat parhaiten, mutta tavallisillakin pärjää! Autan mielelläni sinut alkuun etätreenien kanssa.


Voiko maastatyöskentelyä treenata etänä?

Kyllä voi, etävalmennus toimii hyvin myös in-hand treenissä!


Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms