Etävalmennus

30 minuutin valmennus etäyhteydellä. Etävalmennus on helppo ja edullinen tapa treenata kotioloissa. Valmennus toteutetaan WhatsApp videopuheluna. 

Osta valmennus verkkokaupasta ja varaa aika sähköpostitse niina@kirjorinne.com. Tarvitset handsfree-kuulokkeen, puhelimen ja kaverin kuvaamaan ratsastustasi. Voit maksaa ja varata kerralla myös useamman treenikerran. 

Maksu onnistuu myös Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred liikuntaedulla. Tee tilaus verkkokaupassa, valitse maksutavaksi liikuntaetusovellus, maksa tilauksen summa sovelluksessa saajalle Kirjorinne - KJR Equitation. Toimita kuitti sähköpostitse ajan varaamiseksi.

Etävalmennus soveltuu erityisesti ratsastustekniikan, oman istunnan ja hevosen perusliikkumisen kehittämiseen. Siitä saa apua myös muodon, tasapainon ja ohjastuntuman hienosäätöön. Etävalmennusta käytetään niin aktiivitreenissä kuin erilaisissa kuntoutusvaiheissa eläinlääkärikäyntien välissä, se täydentää ratsukon omaa valmennusrutiinia ja edistää hevosen monipuolista ja terveellistä liikkumistapaa.

Haluaisitko mieluummin käydä läpi videolta ratsastustasi? Tutustu KJR Helpdesk videoanalyysiin!

60,00 €

VARAA AIKA ETÄVALMENNUKSEEN TÄSTÄ:


PALAUTETTA ETÄVALMENNUKSISTA

Oli hyvä että keskityttiin vain yhteen kehityskohtaan ja sain siihen täsmäneuvot eli muodon ja kaulan vakauttamiseen. Etäyhteys toimi yllättävän hyvin ja opetukseen oli helppo keskittyä

Koska työkalut/ohjeet oli riittävän tarkkaan ohjeistettu, mielestäni kotitreeni on lähtenyt sujumaan hyvin. Parhaimmillaan saan kuminauhamaisen tuntuman ja niskan noustessa asetus tulee automaattisesti ja muodon painuessa kaareva, nouseva ohjasote tulee automaattisesti.

Vielä tarvitaan paljon toistoja, koska olen itse hidas, mutta paljon on tullut onnistumisia ja tuntuu että muodon vaihtelu on jo nyt vähentynyt. Ihana tunne kun pystyy ennakoimaan ja vaikuttamaan eikä vain joudu toteamaan, että paketti taas levisi :)  

Sanna Tarkiainen

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms