Videoanalyysi

Videoanalyysin avulla ratkaistaan treenissä eteen tulevia tilanteita yksityiskohtaisesti. 

Lähetä lyhyt max 2min video ratsastuksestasi tilanteesta, johon haluat saada neuvoja. Video ja siihen liittyvät harjoitukset käydään läpi 30min videotapaamisessa sovittuna ajankohtana. Saat videoosi liittyvistä havainnoista myös raportin PDF muodossa.

Maksu onnistuu myös Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred liikuntaedulla. Tee tilaus verkkokaupassa ja varaa aika oheisesta varauskalenterista. Maksaessasi liikuntaedulla valitse maksutavaksi liikuntaetusovellus, maksa tilauksen summa sovelluksen kautta saajalle Kirjorinne - KJR Equitation ja toimita kuitti sähköpostitse. Ajan varattuasi saat linkin videopalaveriin, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

Videoanalyysi soveltuu erityisesti ratsastustekniikan, oman istunnan ja hevosen perusliikkumisen kehittämiseen. Siitä saa apua myös muodon, tasapainon ja ohjastuntuman hienosäätöön. Videoanalyysiä käytetään niin aktiivitreenissä kuin erilaisissa kuntoutusvaiheissa eläinlääkärikäyntien välissä, se täydentää ratsukon omaa valmennusrutiinia ja edistää hevosen monipuolista ja terveellistä liikkumistapaa.

Treenaatko mieluummin reaaliajassa? Tutustu KJR Helpdesk etävalmennukseen

80,00 €

VARAA AIKA VIDEOANALYYSIIN TÄSTÄ:

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms