Videoanalyysi

Videoanalyysin avulla saat näkökulmaa treeniin! Ratsasta ensin, analysoi suoritusta heti treenin jälkeen ja kehitä treeniä saamiesi ohjeiden avulla! 

Videoanalyysi täydentää nykyistä valmennustasi ja antaa keinoja kehittää treeniä monipuolisesti ja yksilöllisesti. Palvelu soveltuu oman valmentautumisen täydentämiseen ja kehittämiseen.

Valitse sinulle sopiva videoanalyysi:

Videoanalyysi SOLO

Tutustu ohjeisiin omassa rauhassa silloin kun sinulle sopii! SOLOn avulla saat nopeasti näkökulmaa treeniin. Saat sähköpostiisi henkilökohtaisen videopalautteen useimmiten jo 24 tunnin kuluessa. 

Tilaa SOLO:

  1. Täytä allaoleva lomake ja lähetä videomateriaali
  2. Saat vastauksen sähköpostiisi mahdollisimman pian

Videoanalyysi LIVE

Henkilökohtainen 30 min videosparraus, jossa käydään läpi lähettämäsi videon perusteella treenin toimivat ja kehitettävät osa-alueet treeniohjeineen. Videotapaamisessa voit esittää myös kysymyksiä ja pohtia tilannetta tarkemmin.

Tilaa LIVE:

  1. Täytä allaoleva lomake ja lähetä videomateriaali
  2. Varaa aika videotapaamiseen oheisesta  varauskalenterista. Ajan varattuasi saat linkin videopalaveriin, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

Huom! Videoanalyysin laatu riippuu lähettämäsi videon laadusta. Läheltä ja hyvässä valaistuksessa kuvattu video on aina yksityiskohtaisempi.

Maksu onnistuu myös Smartum, ePassi ja Edenred liikuntaedulla. Tee tilaus verkkokaupassa ja varaa aika oheisesta varauskalenterista. Maksaessasi liikuntaedulla valitse maksutavaksi liikuntaetusovellus, maksa tilauksen summa sovelluksen kautta saajalle Kirjorinne - KJR Equitation ja toimita kuitti sähköpostitse. 

Treenaatko mieluummin yksityistunnilla? Tutustu KJR Helpdesk etävalmennukseen

Valitse variaatio:

Alkaen 60,00 €

Täytä tässä ennakkotiedot valmiiksi!


VIDEOANALYYSI LIVE ETÄSPARRAUS

Varaa aika henkilökohtaiseen videotapaamiseen tästä:

Sain videostani nopeasti analyysin ja useamman ohjeen miten lähteä harjoittelemaan. Ohjeet ovat selkeitä ja konkreettisia. Jo ensimmäisissä harjoituksissa huomaa, että ohjeistukset myös auttavat ja vaikuttavat :)

Osallistujan palaute, videoanalyysi SOLO
Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms