Rento ja vahva keskivartalo 16.12.2021

UUSI!

Huipputilaisuus! Live webinaari ratsastajan keskivartalon voiman viisaasta ja tehokkaasta käytöstä yhdessä fysioterapia-alan kansainvälisen kouluttajalegenda Ari-Pekka Lindbergin kanssa!

Ratsastajia ohjeistetaan jatkuvasti käyttämään keskivartaloaan enemmän, tehokkaammin ja vahvemmin. Vahvuuden ja vakaamman istunnan tavoittelu kääntyy kuitenkin herkästi itseään vastaan muodostaen ratsukolle erilaisia etenemisen esteitä, joiden tunnistaminen parantaisi suorituskykyä ja hevosen ratsastettavuutta huomattavasti. Moni istuntaongelma johtuu keskivartalosta, ja ratkaisuksi tarjotaan usein juuri keskivartalon voiman kehittämistä alkuperäisen ongelman korjaamisen sijasta. Entä jos yrität tehdä liikaa ja kenties aivan turhaan?

Ratsailla keskivartalon toiminta on useimmiten kiinni tekniikasta ja voimantuoton optimoinnista, ei niinkään itse voimasta. Webinaarissa kerromme, miten ratsastaja saa omat voimansa käyttöön entistä rennommin ja tehokkaammin.  Saat myös käytännöllisiä vinkkejä oman ja asiakkaidesi istunnan kehittämiseen.

Sisältö

- Miksi voimasta haetaan ratkaisua ja mihin se johtaa?

- Kuinka oman keskivartalon voiman saa käyttöön rennosti ja tehokkaasti?

- Kuinka ratsastajan istunta vaikuttaa hevosen voimantuottoon?

- Q & A osio, sisältää myös ennakkokysymykset verkkokoulutuksen osallistujilta

Ajankohta

Torstaina 16.12.2021 klo 18.00-19.30. Tallenne on katsottavissa 1kk ajan webinaarin jälkeen. Luento tallennetaan ja jaetaan osallistujille sekä myöhemmin tallenteen hankkiville. Liveosallistujien on mahdollista esittää kysymyksiä aiheesta etukäteen.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ratsastuksen opettajille, ohjaajille ja valmentajille, ratsastajien parissa toimiville fysioterapeuteille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille ratsastajille. 

Osallistumisesta on saatavilla todistus.

Kouluttajat:

Ari-Pekka Lindberg on toiminnallisen anatomian maailmankuulu huippukouluttaja, fysioterapeutti ja tietokirjailija, joka kouluttaa huipputason urheilu- ja kuntoutusalan ammattilaisia eri puolilla maailmaa. Hän on tuttu kasvo myös Anatomy Trains, Health4Performance ja Nordic Health Academy koulutusten vetäjänä.

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Niina kirjoittaa myös suosittua artikkelisarjaa #functionalityinequitation Eurodressage-sivustolla

Koulutuksen tilaaminen on sitova.
Webinaari ja sen tallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Webinaarin ja tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Materiaalin tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty.  

Tutustu myös Ratsastajan istunnan optimointi kurssiin. Kurssin suorittaneet saavat webinaarin etuhintaan, ohjeet edun lunastamiseen löytyvät sähköpostista.

49,00 €