Rento ja vahva keskivartalo

Verkkokoulutustallenne ratsastajan keskivartalon voiman viisaasta ja tehokkaasta käytöstä yhdessä fysioterapia-alan kansainvälisen kouluttajalegenda Ari-Pekka Lindbergin kanssa!

Tallenteen kesto 1h 27min

Ratsastajia ohjeistetaan jatkuvasti käyttämään keskivartaloaan enemmän, tehokkaammin ja vahvemmin. Vahvuuden ja vakaamman istunnan tavoittelu kääntyy kuitenkin herkästi itseään vastaan muodostaen ratsukolle erilaisia etenemisen esteitä, joiden tunnistaminen parantaisi suorituskykyä ja hevosen ratsastettavuutta huomattavasti. Moni istuntaongelma johtuu keskivartalosta, ja ratkaisuksi tarjotaan usein juuri keskivartalon voiman kehittämistä alkuperäisen ongelman korjaamisen sijasta. Entä jos yrität tehdä liikaa ja kenties aivan turhaan?

Ratsailla keskivartalon toiminta on useimmiten kiinni tekniikasta ja voimantuoton optimoinnista, ei niinkään itse voimasta. Webinaarissa kerromme, miten ratsastaja saa omat voimansa käyttöön entistä rennommin ja tehokkaammin.  Saat myös käytännöllisiä vinkkejä oman ja asiakkaidesi istunnan kehittämiseen.

Sisältö

- Miksi voimasta haetaan ratkaisua ja mihin se johtaa?

- Kuinka oman keskivartalon voiman saa käyttöön rennosti ja tehokkaasti?

- Kuinka ratsastajan istunta vaikuttaa hevosen voimantuottoon?

- Q & A osio, sisältää ennakkokysymykset verkkokoulutuksen osallistujilta

Ajankohta

Tallenne on katsottavissa 6kk ajan ostosta.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ratsastuksen opettajille, ohjaajille ja valmentajille, ratsastajien parissa toimiville fysioterapeuteille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille ratsastajille. 

Osallistumisohjeet:

Osta kurssitallenne verkkokaupasta. Tallenne toimitetaan maksun suorittaneille, palautelomakkeen täyttämällä saa halutessaan todistuksen osallistumisesta.

Kouluttajat:

Ari-Pekka Lindberg on toiminnallisen anatomian maailmankuulu huippukouluttaja, fysioterapeutti ja tietokirjailija, joka kouluttaa huipputason urheilu- ja kuntoutusalan ammattilaisia eri puolilla maailmaa. Hän on tuttu kasvo myös Anatomy Trains, Health4Performance ja Nordic Health Academy koulutusten vetäjänä.

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Niina kirjoittaa myös suosittua artikkelisarjaa #functionalityinequitation Eurodressage-sivustolla 

Tutustu myös Ratsastajan istunnan optimointi kurssiin. Kurssin suorittaneet saavat webinaarin etuhintaan, ohjeet edun lunastamiseen löytyvät sähköpostista.

49,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Kurssimateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.  


Palautetta luennolta

Palautteet on kerätty osallistujille lähetetyn palautelomakkeen kautta

Pidin oikein hyödyllisenä. Luennolla käytiin läpi istunnan perussioita ja lainalaisuuksia, mutta tuotiin esiin myös uutta tietoa, jota ei ole yleisesti saatavilla muualta. Osallistujien kysymyksille oli riittävästi aikaa ja kysymysmahdollisuuden hyödyntäminen syvensi luentokokemusta entisestään.

Noora K


Kiitos taas hyvästä luennosta! Oli hyvä kuulla selitys sille miksi selkäni ei tykännyt aikoinaan opetuksesta jossa vaadittiin ratsastamaan pyöreällä alaselällä. Edelleen useat tuttuni liputtavat sen opetuksen nimeen enkä voi ymmärtää sitä. Olen vain todennut heille että olkaa tarkkana, itse sain paljon ongelmia alaselkään siitä opetussuuntauksesta. Onneksi sain sen jälkeen parempia neuvoja ja nyt myös teiltä :)

Osallistujan palaute

Tykkäsin! Selkeä ja armollinen. Niin hyvä kuulla, että tässäkin less is more:)

APn armolliset oheisharjoitteet kiinnostaisi. Ja tykkään tosi paljon selkästä tyylistäsi opettaa ja selittää asioita. Kiitos Niina!  

Katri S

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms