Hevosen anatomia 1 - Luusto

Verkkoluentotallenne hevosen luuston toiminnallisesta anatomiasta.

Luento 1h 35min + oheismateriaalit

Luennolla käydään läpi hevosen luurangon rakennetta ja toimintaa helposti ymmärrettävien esimerkkien avulla.

Luennolta opit hevosen luuston rakenteiden toiminnallisesta anatomiasta. Luennolla tarkastellaan myös hevosen treeniä ja eri asentojen vaikutusta rangan toimintaan, saat käytännöllisiä neuvoja hevosen ergonomisen liikkumisen kehittämiseen ja ongelmien tunnistamiseen arkitreenissä. Sarjan jatko-osissa käsitellään lihaksistoa, faskiarakenteita ja jänteiden toimintaa.

Kohderyhmä:

Luento soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille, ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille sekä sekä eri lajien toimihenkilöille. Se soveltuu myös hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille, luennolta saa käytännöllistä tietoa hevosen anatomiasta ja kehon toiminnasta.

Ajankohta:

Luento on tallennettu torstaina 15.7.2021. Tallenne on katsottavissa 6kk ajan ostosta.

Sisältö:

  • Hevosen luuston rakenne ja toiminta
  • Luuston rakenteiden palpointi ja tunnistaminen
  • Luuston rooli osana anatomiaa
  • Aitoja esimerkkejä hevosen luustorakenteista
  • Treeniasentojen anatomia

Osallistumisohjeet:

Osta luento verkkokaupasta, saat tarkemmat ohjeet sähköpostiin maksun jälkeen. Luennolle osallistumisesta on saatavilla todistus.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niina järjestää myös ammattilaisten keskuudessa suuren suosion saavuttaneita hevosten dissektiokoulutuksia.

49,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Kurssimateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

PALAUTETTA LUENNOLTA

Palautteet on kerätty osallistujille lähetetyn palautelomakkeen kautta

Luento oli selkeä ja loogisesti etenevä, esittäjä asiantunteva, rauhallinen ja käytännönläheinen. Asiaa ei kerrottu liian vaikeasti, anatomiasta tietämätönkin ymmärtää luultavasti ja oppii hyvin. Sopivasti asiaa ja mielenkiinto herää lisätietoon. Kiitos!

Osallistujan palaute

Aihe oli jo tuttu, mutta hyvää kertausta ja paljon uuttakin opin! 

Pidin tavastasi luennoida ja havainnollistavista kuvista.

Osallistujan palaute

Erittäin mielenkiintoinen ja antoisa luento.

Osallistujan palaute

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms