Hevosen anatomia 1 - Luusto

Verkkoluentotallenne hevosen luuston toiminnallisesta anatomiasta.

Luennolla käydään läpi hevosen luurangon rakennetta ja toimintaa helposti ymmärrettävien esimerkkien avulla.

Luennolta opit hevosen luuston rakenteiden toiminnallisesta anatomiasta. Luennolla tarkastellaan myös hevosen treeniä ja eri asentojen vaikutusta rangan toimintaan, saat käytännöllisiä neuvoja hevosen ergonomisen liikkumisen kehittämiseen ja ongelmien tunnistamiseen arkitreenissä. Sarjan jatko-osissa käsitellään lihaksistoa, faskiarakenteita ja jänteiden toimintaa.

Kohderyhmä:

Luento soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille, ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille sekä sekä eri lajien toimihenkilöille. Se soveltuu myös hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille, luennolta saa käytännöllistä tietoa hevosen anatomiasta ja kehon toiminnasta.

Ajankohta:

Luento on tallennettu torstaina 15.7.2021 klo 18:00-19.30. 

Sisältö:

  • Hevosen luuston rakenne ja toiminta
  • Luuston rakenteiden palpointi ja tunnistaminen
  • Luuston rooli osana anatomiaa
  • Aitoja esimerkkejä hevosen luustorakenteista
  • Treeniasentojen anatomia

Osallistumisohjeet:

Varaa paikkasi verkkokaupasta. Luento toteutetaan Google Meetsin kautta, saat ennen tapahtuman alkua sähköpostiisi osallistumisohjeet ja linkin, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Luentotallenne toimitetaan maksun suorittaneille. Luentotallenne katsottavissa 7 vrk ajan luennon jälkeen tai 7 vrk ostohetkestä, linkki toimitetaan viimeistään luentoa seuraavana päivänä. Luennolle osallistumisesta on saatavilla todistus.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niina järjestää myös ammattilaisten keskuudessa suuren suosion saavuttaneita hevosten dissektiokoulutuksia.

49,00 €
Please select variants first