Webinaaritallenne Tasapainoa ja keveyttä suomenhevoseen

Verkkoluento suomenhevosen hyvästä treenistä. Jokainen hevonen voi liikkua paremmin ja hevosen liikkeen laatuun on mahdollista vaikuttaa monin tavoin!

Suomenhevonen on monipuolinen käyttöhevonen, jolla on usein hyvä kokoamiskyky. Suomenhevonen on rehti, herkkä ja yritteliäs hevonen. Niiden rakenne vaihtelee keveästä sporttimallista muhkeaan työhevoseen ja niillä on usein kokemusta useammastakin hevosurheilun lajista. Hevosen yksilöllisen rakenteen ja ominaisuudet huomioiva treeni auttaa luomaan työstään nauttivia notkeita ja rentoja ratsuja, joiden kanssa on ilo treenata kohti kilpailuja tai harrastaa omaksi iloksi. Luennolta saat treenivinkkejä eri tyyppisten suomenhevosten ratsastettavuuden ja liikkumisen kehittämiseen.

Ajankohta:

Luento on tallennettu 29.4.2021.  Luentotallenne on katsottavissa 7 vrk ajan oston jälkeen, osallistumisesta on saatavilla todistus.

Sisältö:

  • Suomenhevosen rakenne ja ratsun muoto
  • Rennon ja laadukkaan liikkeen kehittäminen eri tasoisilla hevosilla
  • Suomenhevosen tyypilliset treenihaasteet
  • Ohjastuntuma ja tasapaino
  • Treenivinkkejä

Osallistumisohjeet:

Varaa paikkasi verkkokaupasta. Luentotallenne toimitetaan maksun suorittaneille.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Kuvassa Niina ja suomenhevonen Meskan Saku.

Tallenteen tilaaminen on sitova.
Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. 

49,00 €
Please select variants first