Tasapainoa ja keveyttä suomenhevoseen

Verkkokurssitallenne suomenhevosen hyvästä treenistä. Jokainen hevonen voi liikkua paremmin ja hevosen liikkeen laatuun on mahdollista vaikuttaa monin tavoin!

Luento ja harjoitusvideot, kesto yhteensä n. 2h.

Suomenhevonen on monipuolinen käyttöhevonen, jolla on usein hyvä kokoamiskyky. Suomenhevonen on rehti, herkkä ja yritteliäs hevonen. Niiden rakenne vaihtelee keveästä sporttimallista muhkeaan työhevoseen ja niillä on usein kokemusta useammastakin hevosurheilun lajista. Hevosen yksilöllisen rakenteen ja ominaisuudet huomioiva treeni auttaa luomaan työstään nauttivia notkeita ja rentoja ratsuja, joiden kanssa on ilo treenata kohti kilpailuja tai harrastaa omaksi iloksi. Luennolta saat treenivinkkejä eri tyyppisten suomenhevosten ratsastettavuuden ja liikkumisen kehittämiseen.

Ajankohta:

Tallenne on katsottavissa 6kk ajan ostosta.

Sisältö:

  • Suomenhevosen rakenne ja ratsun muoto
  • Rennon ja laadukkaan liikkeen kehittäminen eri tasoisilla hevosilla
  • Suomenhevosen tyypilliset treenihaasteet
  • Ohjastuntuma ja tasapaino
  • Treenivinkkejä ja harjoitusvideot

Osallistumisohjeet:

Osta kurssitallenne verkkokaupasta. Tallenne ja oheismateriaalit toimitetaan maksun suorittaneille, palautelomakkeen täyttämällä saa halutessaan todistuksen osallistumisesta.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Kuvassa Niina ja suomenhevonen Meskan Saku.

49,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Kurssimateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Palautetta luennolta

Oli inspiroivaa, sain heti työkaluja joita pääsen kokeilemaan. Monessa asiassa sain myös vahvistusta omille näkemyksilleni. On ihana nähdä luennoitsijan aito innostus asiaan ja esimerkit erilaisista suomenhevosista olivat havainnollisia! 

Osallistujan palaute

Luennon teoriasisältö oli monipuolinen ja esimerkit hyvin valittuja. Enemmänkin olisin katsonut. 

Olemme saaneet Niinan aiemmista webinaareista apua ongelmiimme ja myös nyt tuli kokeilemisen arvoisia asioita.

Lea Karjomaa

Hyvä luento, tuli katsottua moneen kertaan läpi. Tarkoitus ottaa treenivinkit käyttöön. Osaa jo testasinkin.

Osallistujan palaute

Luento oli kattava kokonaisuus ja esimerkit hyviä. Mielenkiintoista asiaa selkeästi esitettynä.

Osallistujan palaute

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms