Tasapainoa ja keveyttä suomenhevoseen webinaari 29.4.2021

Verkkoluento suomenhevosen hyvästä treenistä. Jokainen hevonen voi liikkua paremmin ja hevosen liikkeen laatuun on mahdollista vaikuttaa monin tavoin!

Suomenhevonen on monipuolinen käyttöhevonen, jolla on usein hyvä kokoamiskyky. Suomenhevonen on rehti, herkkä ja yritteliäs hevonen. Niiden rakenne vaihtelee keveästä sporttimallista muhkeaan työhevoseen ja niillä on usein kokemusta useammastakin hevosurheilun lajista. Hevosen yksilöllisen rakenteen ja ominaisuudet huomioiva treeni auttaa luomaan työstään nauttivia notkeita ja rentoja ratsuja, joiden kanssa on ilo treenata kohti kilpailuja tai harrastaa omaksi iloksi. Luennolta saat treenivinkkejä eri tyyppisten suomenhevosten ratsastettavuuden ja liikkumisen kehittämiseen.

Ajankohta:

Torstai 29.4.2021 klo 18:00-19.30. Luennon jälkeen on varattu aikaa kysymyksille Luentotallenne katsottavissa 7 vrk ajan luennon jälkeen tai 7 vrk ostohetkestä, linkki toimitetaan viimeistään luentoa seuraavana päivänä. Luennolle osallistumisesta on saatavilla todistus.

Sisältö:

  • Suomenhevosen rakenne ja ratsun muoto
  • Rennon ja laadukkaan liikkeen kehittäminen eri tasoisilla hevosilla
  • Suomenhevosen tyypilliset treenihaasteet
  • Ohjastuntuma ja tasapaino
  • Treenivinkkejä

Osallistumisohjeet:

Varaa paikkasi verkkokaupasta. Luento toteutetaan Google Meetsin kautta, saat ennen tapahtuman alkua sähköpostiisi osallistumisohjeet ja linkin, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Luentotallenne toimitetaan maksun suorittaneille.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Kuvassa Niina ja suomenhevonen Meskan Saku.

49.00 €
Please select variants first