Ravihevosen ohjastuntumamittaus

Mitä ohjastuntuman mittauksessa näkyy reaaliajassa hevosen treenin aikana? Kuinka tuntuman laatu vaikuttaa hevosen kehonkäyttöön? Miten hevosta voi auttaa kohti rennompaa ja tehokkaampaa kehonkäyttöä kun tavoitellaan optimaalista suoritusta?

Tällä 8-osaisella vajaa kahden tunnin mittaisella kurssilla käymme läpi käytännön esimerkkien kautta hevosen suuterveyteen vaikuttavaa ohjastuntuman laatua uuden mittausteknologian avulla. Keskustelemme ravivalmentajan, eläinfysioterapeuttien ja ohjastuntuman ongelmanratkaisuun erikoistuneen valmentajan kanssa  ohjastuntumaan ja hevosen ajettavuuteen vaikuttavista tekijöistä.

Koulutuksen sisältö:

  • Näkökulmaa treeniin ja kehonhuoltoon hevoselle ja ohjastajalle (39:48)
  • Suomenhevosen ja lämminverisen liikedemo (05:22)
  • Hevonen 1 ohjastuntuman mittausdemo (07:32)
  • Hevonen 2 ohjastuntuman mittausdemo (07:13)
  • Hevonen 3 ohjastuntuman mittausdemo (06:44)
  • Mittauspäivän purku, ravivalmentajan näkökulma treeniin (25:14)
  • Ohjasotteiden vaikutuksen tarkastelu (13:48)
  • Fysioterapeutin vinkit ajoasentoon (04:37)


Kohderyhmä:

Hevosalan ammattilaiset, ravivalmentajat, raviharrastajat, hevoshierojat, eläinfysioterapeutit. Koulutukseen voivat osallistua myös muut aiheesta kiinnostuneet.

Osallistumisohjeet:

Osta koulutustallenne verkkokaupasta, materiaali toimitetaan maksun suorittaneille. Tallenne on käytössäsi 6kk ajan ostosta lähtien. Koulutuksesta on saatavilla todistus, jonka saa palautelomakkeen täyttämällä.

Kouluttajat:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen.

Eija Nordlund, ratsastaja, fysioterapeutti ja eläinfysioterapeutti. Eija on ratkonut kehonkäytön haasteita yli 25v ja sen ongelmanratkaisun eri keinot ovat hänelle erityisen lähellä sydäntä. 

Hevosten mittaus ja analysointi tapahtui yhteistyössä ravivalmentaja ja Pohjanmaan Ravi Ry:n puheenjohtaja Satu Haaraojan kanssa.

99,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Kurssimateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms