RATSASTAJAN ISTUNTALABRA

Syventävä koulutus ratsastuksen ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille Kokkolassa 9-10.5.2024

Koulutuksessa syvennytään ratsastajan kehon toiminnalliseen anatomiaan, ja opimme analysoimaan ratsastajan istuntaa sekä silmämääräisesti, että sensoriteknologian avulla. Koulutuksessa käydään läpi kenttäoloihin soveltuva testistö ja harjoituksia, jotka soveltuvat erilaisten ratsastajien ohjaukseen opetustilanteessa. Harjoitteet käydään läpi ilman hevosta, jotta voimme syventyä tarkemmin ratsastajan ohjaukseen.

Huom! Voit osallistua joko yhteen (250,00€), tai molempiin päiviin (400,00€).

 

ISTUNTALABRA TASAPAINO 

Koulutuksen ajankohta: To 9.5.2024 klo 11.00-18.00

Koulutuksen sisältö:

  • Miten rakennetaan välittömästi turvallisempi, tasapainoisempi istunta
  • Koulutuksessa opit testaamaan, tunnistamaan ja kehittämään ratsastajan tasapainoa ja sen haasteita yksilöllisesti
  • Mittaamme ratsastajan tasapainoa ja kehonkäyttöä mm. painematon ja uuden sensoriteknologian avulla
  • Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua
  • Kurssilta saat tehtäviä, joita voit teettää kenttäoloissa omien asiakkaiden kanssa


ISTUNTALABRA SYMMETRIA 

Koulutuksen ajankohta: Pe 10.5.2024 klo 9.00-16.00

Koulutuksen sisältö:

  • Opit tunnistamaan, milloin vinous johtuu ratsastajasta ja milloin hevosesta
  • Koulutuksessa opit testaamaan, tunnistamaan ja korjaamaan istunnan symmetriaa ja sen haasteita yksilötasolla
  • Mittaamme istunnan symmetriaa ja kehonkäyttöä mm. painematon ja uuden sensoriteknologian avulla
  • Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua
  • Kurssilta saat tehtäviä, joita voit teettää kenttäoloissa omien asiakkaiden kanssa


KOHDERYHMÄ

Koulutus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille ja hevosalan ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille, sekä kehonhuollon ammattilaisille, kuten fysioterapeuteille, hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille.


HYVÄ TIETÄÄ

Koulutuksesta on saatavilla kurssitodistus.

Varaa mukaan pehmeät ja joustavat vaatteet, joissa testiliikkeiden tekeminen on helppoa ja mukavaa. Farkut eivät sovellu harjoitusten aikana käytettäväksi satulassa tehtävien harjoitusten vuoksi.


HINTA JA MAKSUKÄYTÄNNÖT

Varmistat paikkasi kouluttautumiseen hankkimalla paikkasi kurssille verkkokaupasta. Ilmoittautuminen on sitova, peruutusehdot löytyvät tämän sivun alalaidasta. Mikäli koulutus peruutetaan järjestäjän toimesta, osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli itse on estynyt osallistumasta, voi paikalle järjestää myös toisen osallistujan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Koulutuksen hinta sisältää myös kahvitarjoilun. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.


LIIKENNEYHTEYDET

Kokkolaan pääsee sujuvasti junalla, bussilla tai lentäen (Kokkola-Pietarsaari lentoasema). Kurssipaikka on Kokkolan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä juna-asemalta. Keskustasta ja Kokkolan alueelta löytyy runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja.


KOULUTTAJAT

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.


Eija Nordlund, ratsastaja, fysioterapeutti ja eläinfysioterapeutti, joka on erikoistunut lantion alueen toimintaan. Eija on ratkonut kehonkäytön haasteita yli 25 vuotta ja ratsastajien istunta ja sen ongelmanratkaisun eri keinot ovat hänelle erityisen lähellä sydäntä. Eijan erikoisosaamista on monimutkaisten asioiden yksinkertaistaminen helposti sovellettavaan muotoon silloinkin, kun jotain korjataan - ratsastuksen pitää olla helppoa!


Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Valitse variaatio:

Alkaen 250,00 €

Koulutusten peruutusehdot

Verkosta ostetuilla koulutuksilla on 14 vrk peruutusoikeus tilauspäivästä alkaen.

Yli 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyissä peruutuksissa veloitetaan 50% koulutuksen hinnasta workshop- ja kurssimuotoisissa koulutuksissa. Pidemmissä koulutuskokonaisuuksissa sovelletaan erikseen koulutuskohtaisia ehtoja, mikäli ne on mainittu.

1-14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100% koulutuksen hinnasta.

Koulutuksen peruuttamisesta koulutuksen alkamispäivänä, koulutuksen aikana tai koulutukseen saapumatta jättämisestä ilman peruutusta peritään koulutuksen täysi hinta. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen mahdollisine muistutuskuluineen ja viivästyskorkoineen.

Peruutusmaksulla varmistetaan, että osallistuja ilmoittautuessaan sitoutuu osallistumaan kurssille, jonka osallistujamäärä on rajattu ja johon kouluttajat on varattu paikalle. Peruutusmaksulla katetaan peruutuksesta syntyvät kulut.

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms