Notkeat sivuttaisliikkeet

Jääkö väistöissä pohje päälle, kaipaatko liikkeeseen lisää symmetriaa ja joustoa? Tällä luennolla perehdytään hevosen notkistamiseen ja vahvistamiseen sivuttaisliikkeiden avulla eri askellajeissa. 

Luento 1h 36min + oheismateriaalit.

Käymme läpi eri harjoitusten suoritustekniikan sekä erilaisten tyypillisten ongelmatilanteiden käytännön täsmäratkaisuja. Käsittelemme eri väistöliikkeiden, avo-, vasta- ja sulkutaivutuksen sekä näiden eri variaatioiden suoritustekniikkaa ja kouluttamista hevoselle sekä eri harjoitusten vaikutusta kehossa. Ymmärtämällä mitä kehossa tapahtuu on helpompi kehittää erilaisten hevosten liikkumista ja liikelaajuuksia täsmäharjoitusten avulla. 

Luento sisältää runsaasti kuva- ja videomateriaalia, joka auttaa hahmottamaan liikkeen suoritustekniikkaa. Saat myös erilliset harjoitusvideot sähköpostitse.

Kohderyhmä:

Luento soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille ratsastajille. Luento soveltuu myös hevosalan ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille, sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille.

Ajankohta

Luento on tallennettu 2.6.2022 klo 18.00-19.30. Tallennenteella osallistuville materiaali on katsottavissa 6kk ajan ostosta.

Sisältö:

  • Eri sivuttaisliikkeiden ratsastaminen ja apujenkäyttö
  • Sivuttaisliikkeiden anatomia
  • Tyypillisiä ongelmia - tunnista ja ratkaise!
  • Hevosen liikkeen kehittäminen eri harjoitusten kautta

Osallistumisohjeet:

Osta luento verkkokaupasta. Tapahtuman tallenne ja oheismateriaalit toimitetaan maksun suorittaneille, palautelomakkeen täyttämällä saa halutessaan todistuksen osallistumisesta.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Niina kirjoittaa myös suosittua artikkelisarjaa #functionalityinequitation Eurodressage-sivustolla.

49,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Katso tästä ote luennolta:

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms