Kevyt ja tarkka kuolaintuntuma

Saisiko olla keveän ohjastuntuman resepti?

Verkkokoulutustallenne ohjastuntuman kehittämisestä. 

Verkkokoulutus sisältää luennon ja oheismateriaalit harjoituksista, materiaalin kesto yli 2h.

Hyvä kuolaintuntuma on kevyt, tarkka ja taitava. Oikein toimiva ja hevoselle koulutettu kuolaintuntuma on erittäin hevosystävällinen, se antaa valtavasti tietoa hevosen kehonkäytöstä ja pienistäkin tasapainon haasteista. Ratsastajan tulee osata ratsastaa hevosta mahdollisimman keveällä tuntumalla, joka vaatii harjoittelua ja oikeanlaisen reseptin onnistuakseen. Tuntuman ongelmia yritetään ratkoa eri tavoin ja ongelmilla on tapana kasaantua. Suurin osa ongelmista olisi kuitenkin helposti ratkaistavissa nopeasti ja hevosystävällisesti, kunhan treeni on oikeanlaista ja hevosen terveydentila on kunnossa.

Tällä kurssilla käsitellään faktaa ohjastuntumasta ja puretaan myyttejä aiheen ympäriltä. Teoriaosuudessa vastataan myös seuraaviin kysymyksiin:

Kuinka saadaan aikaan kevyt ja hevoselle miellyttävä ohjastuntuma? Miksi tuntuma koetaan ongelmallisena? Mitä tuntuma kertoo ratsukon kehonkäytöstä ja kuinka sitä voidaan mitata?

Kohderyhmä:

Kurssi soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Sisältö soveltuu hevosalan ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille, sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille. 

Ajankohta:

Tallenne on katsottavissa 6kk ajan ostosta.

Sisältö:

  • Miksi tuntuma on hankala
  • Kevyen tuntuman resepti: Miten tuntumasta tehdään kevyt ja pehmeä?
  • Ratsastajan käden ja varusteiden rooli
  • Mittausteknologian mahdollisuudet

Osallistumisohjeet:

Osta kurssitallenne verkkokaupasta. Tallenne ja oheismateriaalit toimitetaan maksun suorittaneille, palautelomakkeen täyttämällä saa halutessaan todistuksen osallistumisesta.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa.

49,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Kurssimateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


PALAUTETTA LUENNOLTA

Palautteet on kerätty osallistujille lähetetyn palautelomakkeen kautta

"Pidin selkeistä esimerkeistä, käytännön harjoitteet hyvin perusteltu anatomian taustoineen. Tuntumaongelman ovat hyvinkin yleisiä ja samantyylisiä. 

Tykkäsin maastakäsittelyn mukaanottamisesta, aiheen huomioinnista. Jäi mielenkiinto liveopetukseen."

Minna Kreivi


Pakko on laittaa nyt heti palautetta ohjastuntuma verkkoluennosta, ihan huippua!! Meillä pari raskassoutuista "jäykkäleuka" suokkia on saatu ihan parilla treenikerralla höyhenen keveiksi 🥰😲 ohjeet on yksinkertaisuudessaan niin selkeät ja loogiset että tuntiratsastajatkin pystyy nyt korjaamaan hevosen ohjilla roikkumisen ilman vetokilpailua, THX 🙏☺️

Sari

"Luento oli hyvin esitetty ja power pointit olivat selkeät."

Osallistujan palaute


"Pidin selkeästä, mutta perusteellisesta selityksestä. Esimerkit olivat käytännönläheisiä. Saadut lisämateriaalit kruunasivat luennon."

Osallistujan palauteTilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms