Webinaaritallenne keskivartalo 24.3.2021

Mitä tarkoittaa keskivartalon tuki? Miten istunta-avut saisi paremmin perille? Miten keskivartalo toimii ja mikä kaikki sinne vaikuttaa? Miten löytää sopivat neuvot erilaisten ohjeiden joukosta? Kuinka istunnasta saadaan mahdollisimman symmetrinen, rento, jäntevä ja tehokas?

Luento soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennolla tutustutaan keskivartalon anatomiaan ja harjoituksiin, joita voit hyödyntää omassa ratsastuksessasi lajista riippumatta. Luento soveltuu myös ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille. Osallistujien omille kysymyksille on varattu aikaa. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen, mikäli et pääse osallistumaan livenä.

Ajankohta:

Luentotallenne 24.3.2021  nauhoitetusta webinaarista katsottavissa 7 vrk ajan oston jälkeen linkin toimittamisesta alkaen.

Sisältö:

  • Ratsastajan keskivartalon toiminnallinen anatomia
  • Oman istunnan ja apujenkäytön analysointi
  • Rento, jäntevä ja symmetrinen istunta
  • Mihin voimaa tarvitaan ja paljonko on tarpeeksi?
  • Tyypilliset istunnan ongelmatilanteet ja niiden korjaaminen
  • Harjoituksia oman istunnan kehittämiseen

Osallistumisohjeet:

Varaa paikkasi verkkokaupasta. Tapahtuma toteutetaan verkossa, saat ennen tapahtuman alkua sähköpostiisi osallistumisohjeet ja linkin, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Osallistumalla hyväksyt tapahtuman tallentamisen omalta osaltasi. Tapahtuman tallenne toimitetaan maksun suorittaneille, palautelomakkeen täyttämällä saa halutessaan todistuksen osallistumisesta.

Kouluttajat:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. 

Eija Nordlund, ratsastaja, fysioterapeutti ja eläinfysioterapeutti, joka on erikoistunut lantion alueen toimintaan. Eija on ratkonut kehonkäytön haasteita yli 25v ja ratsastajien istunta ja sen ongelmanratkaisun eri keinot ovat hänelle erityisen lähellä sydäntä. 

Voit maksaa osallistumisesi myös Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi verkkomaksulla (ks ohjekuva)

Tallenteen tilaaminen on sitova.
Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n ja Fysio-Akuutin omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty.  

49,00 €
Please select variants first