Hevosen takapolven harjoitteet

Miten hevosen takapolviongelmien kuntoutuksessa tyypillisesti käytettävät harjoitteet ja liikeohjeet vaikuttavat kehossa? 

Kurssilla tutustumme hevosen takapolviongelmien kuntoutukseen ja erilaisiin harjoitteisiin joiden vaikutusta mitataan EMG:n eli lihasaktivaatiomittauksen avulla. Mittauksessa nähdään reaaliajassa kohdistuuko harjoite todellisuudessa alueelle, jonka aktivaatiota tavoitellaan. Tämän tiedon avulla voidaan löytää yksilölliset harjoitteet hevosen tilanteen kehittämiseen. 


Kurssi sisältää 1,5h videomateriaalia:

  • Hevosten takapolviongelmien kuntoutuksessa käytettävät harjoitteet
  • Harjoitteiden vaikutuksen analysointi EMG-mittauksen avulla
  • Videoesimerkit eri harjoituksista mittaustuloksineen


Kohderyhmä:

Eläinlääkärit, eläinfysioterapeutit, hevoshierojat ja muut hevosen kehonhuollon ammattilaiset. Koulutus on avoin myös muille aiheesta kiinnostuneille.


Kouluttajat:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen.

Eija Nordlund, ratsastaja, fysioterapeutti ja eläinfysioterapeutti, joka on erikoistunut ratsukon kehonkäytön haasteiden ratkaisuun. Eija on ratkonut erilaisia liikkeen haasteita yli 30v ajan.


Osallistumisohjeet:

Osta luento verkkokaupasta. Maksun suoritettuasi saat infosähköpostin, joka sisältää tarkemmat ohjeet koulutuksen sisällön katsomiseksi. Koulutusmateriaali on katsottavissa 6kk ajan ostosta.

Ilmoittautuminen ja tallenteen tilaaminen on sitova. Sähköisillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu.

Koulutustallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

99,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Kurssimateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms