Hevosen suoristaminen webinaaritallenne

Webinaaritallenne ratsuhevosen suoristamisesta sekä vinouksien tunnistamisesta. 

Vinous vaikuttaa liikkumiseen monin tavoin näkyen liikkeen epäsymmetriana, jännitystiloina tai erilaisina haasteina tietyissä liikkeissä. 

Luennolta opit tunnistamaan suoruuteen liittyviä ongelmia ja saat käytännöllisiä neuvoja hevosen suoristamiseen sekä liikkumisen kehittämiseen. Luennolla käydään läpi vinouteen liittyvää käytännön anatomiaa ja erilaisia testiliikkeitä ja korjaustekniikoita, joita voit hyödyntää omassa treenissä erilaisilla hevosilla. Tasapainoisesti ja symmetrisesti liikkuva hevonen kuormittaa kehoaan mahdollisimman terveellisesti. Suoruuden kehittäminen mahdollistaa tehokkaan, sujuvan ja notkean liiikkeen ja oikean suoritustekniikan eri harjoituksissa.

Kohderyhmä:

Luento soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennolla tutustutaan hevosen anatomiaan, suoritustekniikkaan ja harjoituksiin, joita voit hyödyntää omassa ratsastuksessasi lajista riippumatta. Luento soveltuu myös ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille. 

Ajankohta:

Luento on tallennettu 27.5.2021.  Luentotallenne katsottavissa 7 vrk ajan ostosta.

Sisältö:

  • Mistä vinous johtuu?
  • Vinouden ja suoruuden anatomia
  • Ratsastajan vaikutus ja vinouden tunnistaminen
  • Hevosen suoristaminen
  • Treenivinkkejä ja harjoituksia

Osallistumisohjeet:

Varaa paikkasi verkkokaupasta. Luento toteutetaan Google Meetsin kautta, saat ennen tapahtuman alkua sähköpostiisi osallistumisohjeet ja linkin, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Luentotallenne toimitetaan maksun suorittaneille. Luentotallenne katsottavissa 7 vrk ajan luennon jälkeen tai 7 vrk ostohetkestä, linkki toimitetaan viimeistään luentoa seuraavana päivänä. Luennolle osallistumisesta on saatavilla todistus.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. 

Tallenteen tilaaminen on sitova.
Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty.  

49,00 €
Please select variants first