Webinaaritallenne ratsuhevosen muoto

Millainen on hyvä muoto, mistä sen tunnistaa? Miksi, miten ja milloin muotoa kannattaa treenata eri tilanteissa ja eri tasoisten hevosten kanssa? Kuinka muoto ja tasapaino liittyvät toisiinsa?

Luento soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennolla tutustutaan hevosen anatomiaan ja harjoituksiin, joita voit hyödyntää omassa ratsastuksessasi lajista riippumatta. Luento soveltuu myös ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille. Osallistujien omille kysymyksille on varattu aikaa. 

Ajankohta:

Luento on tallennettu torstaina 11.3.2021. Luentotallenne katsottavissa 7 vrk ajan ostosta.

Sisältö:

  • Ratsuhevosen muoto ja sen eri variaatiot
  • Tasapainon toiminta kehossa
  • Hyvä muoto eri tasoisilla hevosilla
  • Tyypilliset ongelmatilanteet muodossa ja tasapainossa
  • Treenivinkkejä tasapainon ja muodon kehittämiseen eri tasoisilla hevosilla 

Osallistumisohjeet:

Varaa paikkasi verkkokaupasta. Luento toteutetaan verkossa ja se tallennetaan kokonaisuudessaan, saat ennen tapahtuman alkua sähköpostiisi osallistumisohjeet ja linkin, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Luentotallenne toimitetaan maksun suorittaneille. Luennolle osallistumisesta on mahdollista saada todistus.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. 

Tallenteen tilaaminen on sitova.
Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty.  

49,00 €
Please select variants first