Ratsuhevosen muoto

Verkkokurssitallenne ratsun muodosta ja sen kehittämisestä. 

Luento + oheismateriaalit, kesto n. 1h 55min.

Millainen on hyvä muoto, mistä sen tunnistaa? Miksi, miten ja milloin muotoa kannattaa treenata eri tilanteissa ja eri tasoisten hevosten kanssa? Kuinka muoto ja tasapaino liittyvät toisiinsa?

Kurssi soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kurssilla tutustutaan hevosen anatomiaan ja harjoituksiin, joita voit hyödyntää omassa ratsastuksessasi lajista riippumatta. Luento soveltuu myös ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille. 

Ajankohta:

Tallenne on katsottavissa 6kk ajan ostosta.

Sisältö:

  • Ratsuhevosen muoto ja sen eri variaatiot
  • Tasapainon toiminta kehossa
  • Hyvä muoto eri tasoisilla hevosilla
  • Tyypilliset ongelmatilanteet muodossa ja tasapainossa
  • Treenivinkkejä tasapainon ja muodon kehittämiseen eri tasoisilla hevosilla 

Osallistumisohjeet:

Osta kurssitallenne verkkokaupasta. Tallenne ja oheismateriaalit toimitetaan maksun suorittaneille, palautelomakkeen täyttämällä saa halutessaan todistuksen osallistumisesta. 

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. 

49,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Kurssimateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Palautetta luennolta

Luento oli hyvä ja mielenkiintoinen, ja esimerkit havainnollistavia ja selkeitä! Oli helppo ja mukava seurata. 

Asia tuntuu selkeältä ja yksinkertaiselta loppujen lopuksi, parasta on kun luennon jälkeen tulee olo, että pitäisi heti päästä oman hevosen kanssa harjoittelemaan!

Osallistujan palaute

Erityisen hyvä oli kun käsiteltiin eri lihasten tehtävät muodon kannalta.

 Omalla kaulan lihaksissa ollut ongelmaa, tämä avasi hieman asiaa enemmän kuin eläinlääkärit ovat osanneet kertoa.

Sofia Lindroos

Pidän käytännönläheisestä ja suorasta tavasta kertoa asioita ilman liiallista kikkailua. Pidän positiivisesta kriityisyydestä, mutta silti ymmärryksestä sitä kohtaan, että emme elä ja ratsasta täydellisessä maailmassa virheittä vaan niitä tapahtuu. Pidän ideologiastasi, mikä sopii hyvin myös siihen, mitä on itse jo oppinut askellajipuolella ja tuo itseluottamusta omaan tekemiseen ja näkemyksiin kuulla kaltaisesi kokeneen ja taitavan ammattilaisen oppeja.

Osallistujan palaute

Ihan huippua! Kuvat avasivat todella hyvin tilanteita. Oman suokin ominaisuudetkin löytyi esimerkeistä! Ja ratkaisu, ainakin teoriassa, pitää mennä harjoittelemaan!

Kati Juujärvi

Todella hyvä ja informatiivinen luento. Esimerkit olivat ihanan "tavallisia", jolloin niissä on helppo nähdä yhtäläisyyksiä omiin "keisseihin". Kokeilin vinkkejä heti omien oppilaiden kanssa ja taas löytyi tehokkaita työkaluja pakkiin.

Milja Ranta

MR Dressage

Todella selkeitä ja ymmärrettäviä, kuvaesimerkit on todella opettavaisia. Hirveän hyvä, tärkeä luento taas. Asioita joista puhutaan liian vähän ja sitä kautta tulee väärinymmärryksiä. Nämä luennot oppilaitoksiin saataville! Ratsastuksenohjaajat ja opettajat tarvitsisi tämän tiedon, koska näistä ei alan kouluissa puhuta.

Iida Rytkönen

Selkeästi etenevä, hyvin mahdutettu paljon asiaa laajasta aiheesta. Hyviä esimerkkejä! Nyt kun liveopetusta ei ole aina helppo järjestää, paikkaavat webinaarit hyvin tätä puutetta.Ovat myös hyviä muistiinpalauttajia asioista,joita on ehkä käyty jo livenä läpi,mutta mitkä ovat päässeet unohtumaan..Heti tänään tulee tekniikat kokeiluun ja nälkä kasvaa syödessä.Nyt olen katsonut jo molemmat.Jään odottamaan mitä seuraavaksi tulee tarjolle. Talleenteen ostamismahdollisuus myöhemminkin on hyvä, koska aina ei ole mahdollisuutta osallistua webinaariin livenä.-Kiitos isosti Niina!

Anne Halmkrona-Ervasti

Hevosen muoto -luento oli selkeä ja hyvin havannoillistettu. Negatiiviset ja positiiviset esimerkkikuvat olivat opettavaisia. Kuvaan piirretyt nuolet ja huomioviivat auttoivat asian jäsentämistä ja ymmärtämistä. Treenivinkit käytäntöön on toteutuskelpoisia.

Minna Kreivi

Fysioterapeutti Tmi Minna Kreivi

Jätte intressant och väldigt bra förklarat på ett enkelt och logiskt sätt. Tycker om när du kan backa upp dina påståenden med direkt fakta och förklara varför det är på ett visst sätt och ännu öppna påståendet baserad på anatomi och fysiologi. 

Även jätte bra med konkreta tips på slutet!

Osallistujan palaute

Todella hyvä! Odotin tältä aika paljon etukäteen, mutta oli vielä parempi! Kiitos paljon selkeästä ja yksityiskohtaisesta tietopaketista! Sain paljon vinkkejä oman hevoseni kanssa jatkoon :) 


Osallistujan palaute


Havainnollinen, perusteellinen ja käytäntöön kytkeytyvä. Sinua on ilo kuunnella, koska ammattitaitosi huokuu sinusta.


Osallistujan palaute

Hyviä havainnollistavia esimerkkejä. Muutama kuva olisi voinut olla selkeämpi mutta asia tuli esille koska luennoitsija osasi hyvin selittää asian. 

Keltaiset ja punaiset viivat kolmiot nuolet jne olivat tosi kivoja ja helpottivat asian sisäistämistä. 

Oli hyvä kun eri kaulan asentojen vaikutusta hevosen liikkeeseen kerrottiin.

Osallistujan palaute


Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms