Hevosen kokoaminen

Verkkokoulutus hevosen kokoamistekniikasta ja sen kehittämisestä.

Luento + oheistmateriaalit, kesto yhteensä n. 2h.

Tällä kurssilla perehdytään kokoamistekniikoihin eri askellajeissa. Käymme läpi klassisen kokoamistyöskentelyn tekniikoita ja erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisuja käytännöllisten harjoitusten kautta. Käsittelemme hevosen asentoa, tasapainoa ja kokoamistekniikan laadun kehittämistä 

Kouluratsastus tähtää hevosen kokoamisasteen kehittämiseen ja jo helpommat harjoitukset johdattelevat hevosta hiljalleen kohti kokoamista. Hyvässä kokoamisessa ohjastuntuma säilyy keveänä ja liikkeestä tulee energistä ja sulavaa. Kun perusasiat ovat kunnossa, johtaa kouluratsastusliikkeiden harjoittelu hyvään kokoamiseen ja tasapainoon. Kokoaminen tapahtuu aina hevosen rakenteen ehdoilla ja jokaisen hevosen kanssa voi harjoitella kokoamista yksilön ominaisuudet ja rakenne huomioiden. 

Kohderyhmä:

Kurssi soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille ratsastajille. Sisältö soveltuu myös hevosalan ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille, sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille.

Ajankohta

Tallenne on katsottavissa 6kk ajan ostosta.

Sisältö:

  • Miten hevosta kootaan?
  • Kokoamisen anatomia
  • Kokoamistyöskentelyn ongelmia - tunnista ja ratkaise!
  • Kokoamisen kehittäminen eri harjoitusten kautta

Osallistumisohjeet:

Osta kurssitallenne verkkokaupasta. Tallenne ja oheismateriaalit toimitetaan maksun suorittaneille, palautelomakkeen täyttämällä saa halutessaan todistuksen osallistumisesta.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Niina kirjoittaa myös suosittua artikkelisarjaa #functionalityinequitation Eurodressage-sivustolla

49,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Kurssimateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Palautetta luennolta

Erittäin selkeää ja ymmärrettävää! Ihana kun selvitetään anatomiaa ja kerrotaan miksi mikäkin ei toimi (esim. jos mennään luotiviivan taakse, niin miksi koko loppukroppa ei voi toimia oikein), niin tärkeää tietoa ❤️

Mira T

Erittäin mielenkiintoinen. Tästä aiheesta pitäisi olla pidempi luentosarja

Hanni P.

Esimerkit olivat selkeitä ja linkkilistaa on hyödyllistä käydä läpi webinaarin jälkeen. Asiasta voisi kuunnella puhuttavan vielä kauemmin.

Osallistujan palaute

Pidin käytännön harjoituksista, joissa oli monelle osaamistasolle sopivia juttuja. Videoesimerkit oli ihania, niissä oli erilaisia ratsukoita ja hienoja onnistumisia. Niitä voisin katsoa vaikka koko päivän.

Osallistujan palaute

Luento oli helposti ymmärrettävä taviksen aivoilla ja esimerkit oli selkeitä ja erot hyvin selitetty.

Osallistujan palaute

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms