Hevosen anatomia - selän ja kaulan dissektio

Hevosten kaulan- ja selän syventävä anatomia. Koulutuksessa tutustutaan myös anatomisiin rakenteisiin ja niiden ongelmiin luennolla ja videoidun dissektiomateriaalin muodossa. 

Kohderyhmä:

Koulutus soveltuu ensisijaisesti ammattilaisille (eläinfysioterapeutit, eläinlääkärit, hevoshierojat ja muut kehonhuollon ammattilaiset) ja muille aiheeseen perehtyneille. 

Sisältö:

  • Eläinlääkäri Jaana Tainio: Syventävä teorialuento hevosen kaulan ja selän toiminnallisesta anatomiasta, kesto 1h 37min 
  • Eläinlääkäri Jaana Tainio: Hevosen dissektiotallenne kaulan ja selän rakenteista. Tallenteelle on tiivistetty 17min pituuteen kaikki olennaiset asiat ilman dissektiotilanteessa tapahtuvaa aikaavievää rakenteiden irroittamista ja odottelua. Dissektio syventää teorialuennolla läpi käytyjä asioita ja antaa lisätietoa rakenteiden yksilöllisestä anatomiasta.
  • Kissing spine-hevosen rangan osien ja dissektiolöydöksen esittely
  • Taustatietona omistajan kertoma kuvaus hevosen oirehistoriasta
  • Kuvamateriaalia koulutuksesta

Osallistumisohjeet:

Varaa paikkasi verkkokaupasta. Koulutuksen tallenne toimitetaan maksun suorittaneille. Tallenne on katsottavissa 6kk ajan koulutuksen ostopäivämäärästä alkaen. Tallenteen voi katsoa useita kertoja.

Palautelomakkeen täytettyään osallistujat saavat halutessaan todistuksen koulutukseen osallistumisesta. 

Kouluttaja:

Jaana Tainio, eläinlääkäri ja eläinkiropraktikko (IVCA), Nikulan eläinklinikka Oy. Jaana on kokenut eläinlääkäri,  Suomen ensimmäinen lisensoitu eläinkiropraktikko ja erittäin pidetty käytännönläheinen luennoitsija. Jaana kouluttaa jatkuvasti hevosalan ammattilaisia mm. hevosen suoritusterveyteen ja anatomiaan liittyen ja päivittää itsekin osaamistaan kansainvälisesti. Hänen erikoisosaamistaan ovat mm. hevosten liikkeen ongelmatilanteiden ennaltaehkäisy, selvittely ja niiden ratkaisut. 

169,00 €

Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Kurssimateriaali on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms