Hevosen anatomia - selän ja kaulan dissektio

Luentotallenne hevosten kaulan- ja selän syventävästä anatomiasta. Koulutuksessa tutustutaan myös anatomisiin rakenteisiin ja niiden ongelmiin videoidun dissektiomateriaalin muodossa. 

Kohderyhmä:

Koulutus soveltuu ensisijaisesti ammattilaisille (eläinfysioterapeutit, eläinlääkärit, hevoshierojat ja muut kehonhuollon ammattilaiset) ja muille aiheeseen perehtyneille. 

Sisältö:

  • Eläinlääkäri Jaana Tainio: Syventävä teorialuento hevosen kaulan ja selän toiminnallisesta anatomiasta, kesto 1h 37min 
  • Eläinlääkäri Jaana Tainio: Hevosen dissektiotallenne kaulan ja selän rakenteista. Tallenteelle on tiivistetty 17min pituuteen kaikki olennaiset asiat ilman dissektiotilanteessa tapahtuvaa aikaavievää rakenteiden irroittamista ja odottelua. Dissektio syventää teorialuennolla läpi käytyjä asioita ja antaa lisätietoa rakenteiden yksilöllisestä anatomiasta.
  • Kissing spine-hevosen rangan osien ja dissektiolöydöksen esittely
  • Taustatietona omistajan kertoma kuvaus hevosen oirehistoriasta
  • Kuvamateriaalia koulutuksesta

Osallistumisohjeet:

Varaa paikkasi verkkokaupasta. Koulutuksen tallenne toimitetaan maksun suorittaneille. Tallenne on katsottavissa 30 vrk ajan koulutuksen ostopäivämäärästä alkaen. Tallenteen voi katsoa useita kertoja.

Palautelomakkeen täytettyään osallistujat saavat halutessaan todistuksen koulutukseen osallistumisesta. 

Kouluttaja:

Jaana Tainio, eläinlääkäri ja eläinkiropraktikko (IVCA), Nikulan eläinklinikka Oy. Jaana on kokenut eläinlääkäri,  Suomen ensimmäinen lisensoitu eläinkiropraktikko ja erittäin pidetty käytännönläheinen luennoitsija. Jaana kouluttaa jatkuvasti hevosalan ammattilaisia mm. hevosen suoritusterveyteen ja anatomiaan liittyen ja päivittää itsekin osaamistaan kansainvälisesti. Hänen erikoisosaamistaan ovat mm. hevosten liikkeen ongelmatilanteiden ennaltaehkäisy, selvittely ja niiden ratkaisut.

199,00 € 310,00 €
Please select variants first