GRIPPI ohjasotetreeni

GRIPPI on verkkokurssi, jonka avulla treenaat ohjasotteestasi rennon, keveän, tarkan ja herkän. Nyt saat myös harjoittelulenkit tilattua kotiin postikulujen hinnalla. 

Harjoitukset auttavat 

  • hyvän ohjasotteen ja käden asennon löytymiseen, 
  • pitkäksi valuviin ohjiin, 
  • käden jännittymiseen
  • käden tasaisuuden löytymiseen
  • ja moniin muihin yleisimpiin haasteisiin


GRIPPI-harjoitusten huolellinen suorittaminen ennaltaehkäisee ohjastuntuman ongelmia ja opettaa ratsastajalle nopeasti oikeansuuntaisen tunteen ratsailla. GRIPPI perustuu ratsastajan käden herkän tuntoaistin ja näköaistin visuaalisen viestin hyödyntämiseen.

Pakettiin kuuluu pääsy GRIPPI kurssisivulle (alk. 10€, hinta vaihtelee oppilasmäärän mukaan) ja postituksen (2,50€ - 5,90€). Lopullinen hinta on nähtävissä tilaussivulla valittuasi sinulle sopivan GRIPPI-setin.


Huomioi tämä tilatessasi digitaalista sisältöä:

Tallenteen tilaaminen on sitova. Digitaalisilla sisällöillä ei ole peruutus- tai palautusoikeutta, kun toimitus on aloitettu. Tallenteen käyttöoikeus avataan sinulle maksun jälkeen, maksamalla tilauksen hyväksyt kaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Kurssimateriaali on tarkoitettu tilaajan käyttöön, kurssisivulle pääsee kirjautumaan vain tilaaja, jollei muuta ole erikseen sovittu. Yhteiskäyttö on mahdollista ratsastuskouluille erikseen sovittaessa. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Valitse variaatio:

Alkaen 12,50 €

HUOM! 

Valitse kassalla toimitustavaksi "digituotteen ilmainen toimitus" niin vältät tuplapostikulut! 

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms