TALLIPILOTTI 2023

Haluatko tarkkaa dataa ja inspiroivaa uutta tietoa tallisi hevosten liikkeestä, treenin ergonomiasta ja hyvinvoinnista?


Hae mukaan 31.12.2022 mennessä!

2023 alkavaan hevosen liikkeen ja treenin hyvinvointiseurantaan haetaan nyt pilottitalleja. Mukaan valitaan ensimmäisessä vaiheessa enintään 3 tallia, jotka haluavat kehittää toimintaansa uuden teknologian antaman mittaustiedon avulla. 

Mitä?

Hevosten treenin ergonomian ja hyvinvoinnin todentaminen mittausfaktan avulla on nyt mahdollista helposti kotitallilla! Uuden teknologian avulla hevosen ja koko ratsukon treeniin avautuu aivan uusi ulottuvuus, joka mahdollistaa yksilöllisen, ennakoivan ja tarkan seurannan hevosen hyvinvoinnin kehittämiseksi.


Kenelle?

Ensimmäisessä vaiheessa pilotti on suunnattu talleille, joiden asiakaskunta koostuu ratsuhevosista. Mukaan voivat hakea sekä yksityistallit, ratsastuskoulut, että valmennus- ja kilpatallit. Pilottiin osallistumalla talli saa monipuolista mitattua tietoa tallin hevosten liikkumisen ergonomiasta ja hyvinvoinnista.  


Hinta?

Pilottitallin 3kk kestävä tallin hevosten treenin hyvinvointi- ja ergonomia-analyysi 5500€ (aloitusmaksu, veloitetaan kerran) ja hevoskohtainen kk maksu 15€. Hintoihin lisätään alv 24%. 

Talli sitoutuu pilottiin koko 3 kuukauden ajaksi. Maksu sisältää tallikäynnit, hevosten mittaukset, tulosten analysoinnin, raportit ja seurannan sekä haastattelut ja etätapaamiset.

Mukaan valittujen pilottitallien on mahdollista jatkaa palvelua pilottijakson jälkeen edulliseen sopimushintaan. 


Mitä kaikkea mitataan?

Mittauksen avulla saadaan tietoa siitä, kuinka hevosen treeniä ja liikettä voidaan kehittää parhaalla mahdollisella tavalla.

Pilotin tarkempi sisältö käydään läpi mukaan valittujen tallien kanssa, toteutuksessa huomoidaan tallin toiminnan erityispiirteet, jotta palvelusta saadaan talli- ja treeniympäristöön parhaiten soveltuva ja tallin tarpeita palveleva ratkaisu. Mittauksissa käytetään sensoriteknologiaa, joka antaa reaaliaikaista tietoa hevosen liikkeestä ja kehonkäytöstä. Mittaukset ovat käyttäjälleen huomaamattomia ja kaikilta osin hevosystävällisiä.


Mitä muuta on hyvä tietää?

Pilottitalli saa kattavasti analysoitua tietoa tallin hevosten treenin ja liikkeen kehittämisestä. Tallin kanssa käydään läpi tallin omat toiveet ja hevosten treenin kehittämistarpeet. Palvelua kehitetään tallin palautteen perusteella, samalla pilottiin osallistuminen auttaa tallia sekä todentamaan hevosten hyvinvointia treenissä, että kehittämään omaa toimintaansa uuden mittaustiedon avulla. 

Tallin kanssa testataan erilaisia ratkaisuja ja ne sovitetaan tallin arkeen sopivaksi, pilottiin osallistuminen vaatii kuukaudessa n. 1-2 päivää aktiivista ajankäyttöä palaverien ja mittausten toteutusten muodossa. Pilottiin osallistumisesta tehdään tallin kanssa kirjallinen sopimus, joka on voimassa määräajan. 

Palvelua on kehittämässä moniammatillinen tiimi, tule mukaan ja hyödynnä alan huippuosaaminen ensimmäisten joukossa!


 

Hae mukaan tästä! Hakuaika päättyy 31.12.2022

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms