Webinaari Ratkaisuja treenihaasteisiin

Webinaari ratsuhevosen treenin ongelmanratkaisusta. 

Mitä tehdä, kun jonkin ongelma vain toistuu harjoittelusta huolimatta? Miksi väistöt ovat hankalia? Miten hevosen saisi herkemmäksi pohkeelle tai ohjalle? Miksi hevonen jännittyy laukannostoissa tai siirtymissä? 

Treenissä eteen tulevat ongelmat näkyvät erilaisina kommunikaation ongelmina, vastusteluna, jännitystiloina tai erilaisina haasteina tietyissä liikkeissä. Etenkin nuorten hevosten kanssa on tärkeää päästä ratkaisemaan asiat mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tässä webinaarissa käydään läpi yleisten eteen tulevien ongelmatilanteiden ratkaisuja huolellisen perusratsastuksen ja anatomian tuntemuksen avulla.

Luennolta opit tunnistamaan eri tilanteissa ja liikkeissä esiintyviä ongelmia ja niiden ratkaisuja, joiden avulla teet harjoittelusta miellyttävää molemmille. Luennolla käydään läpi aiheeseen liittyvää käytännön anatomiaa ja erilaisia korjaustekniikoita, joita voit hyödyntää omassa treenissä erilaisilla hevosilla. Ohjeiden avulla löydät hevoseen helpommin sujuvaa ja notkeaa liikettä ja pääset hyödyntämään oikeaa suoritustekniikkaa eri harjoituksissa. 

Kohderyhmä:

Luento soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennolla tutustutaan hevosen anatomiaan, suoritustekniikkaan ja harjoituksiin, joita voit hyödyntää omassa ratsastuksessasi lajista riippumatta. Luento soveltuu myös ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille. 

Ajankohta:

Luento järjestetään torstaina 2.9.2021 klo 18:00-19.30. Luennon jälkeen on varattu aikaa kysymyksille.

Sisältö:

  • Treenihaasteet eri ikäisillä ja tasoisilla hevosilla
  • Eri harjoituksissa esiin tulevat ongelmat (mm.laukannostot, sivuttaisliikkeet, apuihin reagointi ja keskittyminen)
  • Ratsastajaan liittyvät ongelmat (oman kehon hallinta, apujen ajoitus ja tekniikka)
  • Ongelmien purkaminen yksin treenatessa
  • Käytännön treenivinkkejä

Osallistumisohjeet:

Varaa paikkasi verkkokaupasta. Luento toteutetaan Google Meetsin kautta, saat ennen tapahtuman alkua sähköpostiisi osallistumisohjeet ja linkin, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Luentotallenne toimitetaan maksun suorittaneille. Luentotallenne katsottavissa 7 vrk ajan luennon jälkeen tai 7 vrk ostohetkestä, linkki toimitetaan viimeistään luentoa seuraavana päivänä. Luennolle osallistumisesta on saatavilla todistus.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niina kirjoittaa Eurodressage sivustolla suosittua treenin anatomiaan ja ongelmanratkaisuun keskittyvää artikkelisarjaa #functionalityinequitation 

Tallenteen tilaaminen on sitova.
Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty.  

49,00 €
Please select variants first