Videoanalyysi

Videoanalyysin avulla ratkaistaan treenissä eteen tulevia tilanteita yksityiskohtaisesti. 

Lähetä lyhyt video ratsastuksestasi tilanteesta, johon haluat saada neuvoja. Video käydään läpi 20min videotapaamisessa sovittuna ajankohtana. 

Osta videoanalyysi verkkokaupasta ja varaa aika sähköpostitse niina@kirjorinne.com.  Voit maksaa ja varata kerralla myös useamman treenikerran. Ajan varattuasi saat linkin videopalaveriin, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

Maksu onnistuu myös Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred liikuntaedulla. Hae sovelluksesta käyttöpaikka Kirjorinne - KJR Equitation ja maksa 50€ summa sovelluksen kautta. Tämän jälkeen varaa aika videoanalyysiin.

Videoanalyysi soveltuu erityisesti ratsastustekniikan, oman istunnan ja hevosen perusliikkumisen kehittämiseen. Siitä saa apua myös muodon, tasapainon ja ohjastuntuman hienosäätöön. Videoanalyysiä käytetään niin aktiivitreenissä kuin erilaisissa kuntoutusvaiheissa eläinlääkärikäyntien välissä, se täydentää ratsukon omaa valmennusrutiinia ja edistää hevosen monipuolista ja terveellistä liikkumistapaa.

Treenaatko mieluummin reaaliajassa? Tutustu KJR Helpdesk etävalmennukseen!

50.00 €
Please select variants first