RATSASTAJAN SYMMETRIALABRA SYYSKUUSSA

Loppuunmyyty EARLY BIRD

RATSASTAJAN SYMMETRIALABRA 

Syventävä koulutus ratsastuksen ammattilaisille

Varaa paikkasi koulutukseen maksamalla verkkokaupassa ilmoittautumismaksu.

2-päiväisessä koulutuksessa syvennytään ratsastajan kehon toiminnalliseen anatomiaan, ratsastajan kehon symmetrian analysointiin silmämääräisesti ja sensoriteknologian avulla. Koulutuksessa käydään läpi kenttäoloihin soveltuva testistö ja harjoituksia, jotka soveltuvat erilaisten ratsastajien ohjaukseen opetustilanteessa.

Koulutuksessa mitataan ratsastajan kehon symmetriaa myös uuden sensoriteknologian avulla. Jokainen osallistuja testataan ja koulutus sisältää runsaasti käytännön harjoittelua.


KOHDERYHMÄ

Koulutus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luento soveltuu hevosalan ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille, sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.


KOULUTUKSEN AJANKOHTA 10-11.7.2023

PÄIVÄ 1 klo 11.00-18.00

PÄIVÄ 2 klo 08.00-15.00


HYVÄ TIETÄÄ

Varaa mukaan pehmeät ja joustavat vaatteet, joissa testiliikkeiden tekeminen on helppoa ja mukavaa. Farkut eivät sovellu harjoitusten aikana käytettäväksi satulassa tehtävien harjoitusten vuoksi.


HINTA JA MAKSUKÄYTÄNNÖT

Ilmoittaudu koulutukseen maksamalla ilmoittautumismaksu. Ilmoittautuminen on sitova, loput koulutuksen hinnasta laskutetaan 2 viikkoa ennen kurssin alkua ja kurssin tulee olla maksettuna paikalle saavuttaessa. Ilmoittautumismaksua ei palauteta osallistujasta johtuvan peruutuksen sattuessa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Kaksipäiväisen koulutuksen kokonaishinta on 400€ sis alv 24% (earlybird ennen 31.5. paikan varanneille) ja 490€ 1.6. jälkeen varanneille. Ilmoittautumismaksu sisältyy koulutuksen kokonaishintaan.

Koulutuksen hinta sisältää myös kahvitarjoilun. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.


LIIKENNEYHTEYDET

Kokkolaan pääsee sujuvasti junalla, bussilla tai lentäen. Kurssipaikka on Kokkolan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä juna-asemalta.


KOULUTTAJAT

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.


Eija Nordlund, ratsastaja, fysioterapeutti ja eläinfysioterapeutti, joka on erikoistunut lantion alueen toimintaan. Eija on ratkonut kehonkäytön haasteita yli 25 vuotta ja ratsastajien istunta ja sen ongelmanratkaisun eri keinot ovat hänelle erityisen lähellä sydäntä. Eijan erikoisosaamista on monimutkaisten asioiden yksinkertaistaminen helposti sovellettavaan muotoon silloinkin, kun jotain korjataan - ratsastuksen pitää olla helppoa!


Varaa paikkasi koulutukseen maksamalla ilmoittautumismaksu 100€ verkkokaupassa!

100,00 €
Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms