RATSASTAJAN SYMMETRIALABRA 2 PÄIVÄÄ

RATSASTAJAN SYMMETRIALABRA

Syventävä koulutus ratsastuksen ammattilaisille


2-päiväisessä koulutuksessa syvennytään ratsastajan kehon toiminnalliseen anatomiaan, ratsastajan kehon symmetrian analysointiin ja mittaukseen. Koulutuksessa opetellaan testistö ja käytännön harjoituksia, jotka soveltuvat erilaisten ratsastajien ohjaukseen kenttäolosuhteissa.

Koulutuksessa mitataan ratsastajan kehon symmetriaa myös uuden mittausteknologian avulla. Jokainen osallistuja testataan ja koulutus sisältää runsaasti käytännön harjoittelua.


KOHDERYHMÄ

Koulutus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luento soveltuu hevosalan ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille, sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.


KOULUTUKSEN AJANKOHTA

6.3.2023 klo 11.00-18.00

7.3.2023 klo 08.00-15.00


HYVÄ TIETÄÄ

Varaa mukaan pehmeät ja joustavat vaatteet, joissa testiliikkeiden tekeminen on helppoa ja mukavaa. Farkut eivät sovellu harjoitusten aikana käytettäväksi satulassa tehtävien harjoitusten vuoksi.


HINTA

Ilmoittautuminen on sitova, koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaksipäiväisen koulutuksen kokonaishinta on 400€ sis alv 24% 

Koulutuksen hinta sisältää kahvitarjoilun. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.


LIIKENNEYHTEYDET

Kokkolaan pääsee sujuvasti junalla, bussilla tai lentäen. Kurssipaikka on Kokkolan keskustassa Fysio-Akuutin tiloissa, lyhyen kävelymatkan päässä juna-asemalta.


KOULUTTAJAT

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.


Eija Nordlund, ratsastaja, fysioterapeutti ja eläinfysioterapeutti, joka on erikoistunut lantion alueen toimintaan. Eija on ratkonut kehonkäytön haasteita yli 25 vuotta ja ratsastajien istunta ja sen ongelmanratkaisun eri keinot ovat hänelle erityisen lähellä sydäntä. Eijan erikoisosaamista on monimutkaisten asioiden yksinkertaistaminen helposti sovellettavaan muotoon silloinkin, kun jotain korjataan - ratsastuksen pitää olla helppoa!

400,00 €
Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms