Ratsasta paremmin - tsemppiä kotitreeniin!

Loppuunmyyty

INSPIRAATIOTA KOTITREENIIN JA VERRYTTELYYN

Mitä sinä haluat kysyä valmentajalta ratsastuksesta juuri nyt? Onko sinulla oma ratsastusvideo, johon kaipaat neuvoja?

  • Vertyykö hevosesi hitaasti?
  • Kaipaatko vinkkejä hevosen notkistamiseen?
  • Onko treenissäsi jokin ongelma, joka aina toistuu?

Tällä luennolla tsempataan kotitreeniin uutta inspiraatiota! Webinaarissa käsitellään kuulijoiden omia videoita ja niissä esiintyviä tosielämän treenitilanteita positiivisella ja tsemppaavalla tavalla. Haluatko kehittyä paremmaksi ratsastajaksi? Lähetä kysymyksesi ja ratsastusvideosi etukäteen!

Kohderyhmä:

Luento soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille ratsastajille. Luento on ilmainen NEXTSTEP jäsenille, (katso osallistumisohjeet jäsensivulta).

Ajankohta

Webinaari pidetään tiistaina 3.1.2023 klo 18.00. Kesto n. 1h.

Sisältö:

  • Hevosen verryttely
  • Osallistujien kysymyksiä
  • Osallistujien omien treenivideoiden analysointia

Osallistumisohjeet:

Osta luento verkkokaupasta. Tapahtuma tallennetaan ja tallenne toimitetaan maksun suorittaneille osallistujille. Tallenne on katsottavissa 14vrk ajan tapahtuman jälkeen.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa. Niina yhdistää työssään klassisen ratsastuksen tekniikat, uusimman mittausteknologian mahdollisuudet sekä hevosten dissektioissa kertyneen tietotaidon ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Niina kirjoittaa myös suosittua artikkelisarjaa #functionalityinequitation Eurodressage-sivustolla

Ilmoittautuminen ja tallenteen tilaaminen on sitova. Osallistujamäärä on rajoitettu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

25,00 €

Lähetä kysymyksesi tai videosi tästä!

Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms