Webinaaritallenne ohjastuntuma

Etukoodi -10% GOODCONTACT voimassa tähän koulutukseen

Webinaaritallenne myynnissä 31.10.2021 saakka. 

Millainen on hyvä ohjastuntuma, miten se saadaan aikaan? Mitä hevosen suu kertoo sen kehonkäytöstä? Miten ratsastaja voi itse kehittää ohjastuntuman laatua ja oman käden herkkyyttä? 

Luento soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennolla harjoitellaan tekniikoita, joita voit hyödyntää omassa ratsastuksessasi lajista riippumatta. Luento soveltuu myös ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille.

Ajankohta:

Luento on tallennettu torstaina 11.2.2021. Luentotallenne katsottavissa 7 vrk ostohetkestä. Luennolle osallistumisesta on saatavilla todistus.

Sisältö:

  • Tuntuman määrä ja laatu
  • Ohjastuntuman anatomia
  • Ratsastajan käden toiminta
  • Tyypilliset ongelmatilanteet
  • Harjoituksia ohjastuntuman kehittämiseen

Osallistumisohjeet:

Varaa paikkasi verkkokaupasta.  Luento toteutetaan Google Meetsin kautta, saat ennen tapahtuman alkua sähköpostiisi osallistumisohjeet ja linkin, joka toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Luentotallenne toimitetaan maksun suorittaneille.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. 

Tallenteen tilaaminen on sitova.
Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty.  

49,00 €
Please select variants first