Käyntityöskentelyn ABC 10.2.2022

UUSI!

Kuinka saada käyntityöskentelystä enemmän irti? Käyntityöskentely tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää hevosen irtonaisuutta, notkeutta ja liikelaajuuksia tarkasti ja monipuolisesti osana treeniä tai hevosen kuntoutusta. Laadukas ja vaihteleva käyntityöskentely tarjoaa myös mahdollisuuden ergonomisten työskentelyasentojen hienosäätöön. Se soveltuu myös erilaisten harjoitusten ja kokoamisen valmisteluun kehoa hieman keveämmin kuormittaen - tämä mahdollistaa laadukkaiden toistojen treenaamisen. 

Erilaiset ongelmatilanteet näkyvät usein herkimmin käynnissä ja niihin löytyy ratkaisut hyvästä ja hevosen kannalta kiinnostavasta käyntityöskentelystä. Käynnissä on myös mahdollista keskittyä hevosen kehonkäyttöön ja ratsastajan apujen hienosäätöön. Toisinaan hevosten kanssa joudutaan kävelemään pidempään esimerkiksi tapaturmien, kuntoutusvaiheen tai hankalien ratsastuspohjien vuoksi. Siksi on hyvä hallita tekniikat, joilla käyntityöskentelyn avulla voidaan täydentää treeniä, hyödyntää erilaiset eteen tulevat tilanteet ja sujuvoittaa normaaliin treeniin palaamista.

Tällä luennolla perehdytään monipuolisen käyntityöskentelyn tekniikoihin ja erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisuihin käytännöllisten harjoitusten kautta. Käsittelemme hevosen asennon, tasapainon ja liikelaajuuksien muokkaamista ja käyntityöskentelyn sekä pysähdysten laadun kehittämistä

Kohderyhmä:

Luento soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille ratsastajille. Luento soveltuu myös hevosalan ammattilaisille, kuten ratsastusvalmentajille, ratsastuksen opettajille ja -ohjaajille, sekä hevoshierojille ja eläinfysioterapeuteille sekä eri lajien toimihenkilöille. 

Ajankohta

Torstaina 10.02.2022 klo 18.00-19.30. Tallenne on katsottavissa 1kk ajan webinaarin jälkeen. Luento tallennetaan ja jaetaan osallistujille sekä myöhemmin tallenteen hankkiville. Liveosallistujien on mahdollista esittää kysymyksiä aiheesta etukäteen.

Sisältö:

  • Miten käyntiä kannattaa ratsastaa?
  • Käyntityöskentelyn anatomia
  • Käyntityöskentelyn ongelmat - tunnista ja ratkaise!
  • Käynnin kehittäminen eri harjoitusten kautta

Osallistumisohjeet:

Osta luento verkkokaupasta. Tapahtuman tallenne ja oheismateriaalit toimitetaan maksun suorittaneille, palautelomakkeen täyttämällä saa halutessaan todistuksen osallistumisesta.

Kouluttaja:

Niina Kirjorinne on SRL:n hyväksymä valmentaja ja ratsukon kehonkäytön asiantuntija, joka on suorittanut Animal Physiotherapist-tutkinnon Englannissa. Niinalla on laaja kansainvälinen koulutuspohja ratsukon biomekaniikkaan, anatomiaan ja liikkeen ongelmien ratkontaan liittyen. Niinan erityisenä kiinnostuksen kohteena on tuntumaongelmien tehokas ja faktatietoon perustuva hevosystävällinen ratkaisutapa.

Ilmoittautuminen ja tallenteen tilaaminen on sitova.

Webinaaritallenne on tarkoitettu tilaajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tallenteen sisältö, siihen liittyvä tilaajalle toimitettu aineisto ja kaikki oikeudet ovat KJR Equitation Oy:n omaisuutta. Tallenteen tai sen osan luovuttaminen, kopioiminen, jakaminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

49,00 €
Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms