Hevosen muodon täsmäratkaisu

Hevosen muodon täsmäkorjauspaketti, jossa saat tarkat yksilölliset ohjeet hevosen tasapainon, muodon ja ratsastettavuuden kehittämiseksi.

Muoto voi olla ongelmallinen eri syistä. Tilanteeseen kannattaa puuttua mahdollisimman nopeasti, jotta hevonen ei totu liikkumaan jännittyneenä ja hankalassa tasapainossa. Mikäli hevonen on jo oppinut liikkumaan hankalassa ryhdissä tai jännittyneenä, voidaan sitä korjata järjestelmällisesti.

Paketti sisältää:

  • Alkutilanteen kartoitus videopuheluna
  • Videoanalyysi 30min
  • Tietopaketti ongelmasta ja sen ratkaisusta
  • Kaksi 30min etävalmennusta
  • Tilannekartoitus videopuheluna

Etävalmennusta tarvitset älypuhelimen, bluetoothkuulokkeet ja kuvaajan.

Paketti soveltuu kaiken tasoisille ratsastajille, harjoitukset sovelletaan yksilöllisesti tilanteen mukaan ja valittuun ongelmanratkaisuun keskittyen.

OHJE:

  1. Tilaa ja maksa treenipaketti verkkokaupassa.
  2. Toimita max 2min mittainen video, jossa ongelmatilanne esiintyy. Kuvaile tilannetta ja sen tähänastisia korjauskeinoja omin sanoin. Lähetä video ja kuvauksesi sähköpostitse tai WhatsApp viestinä.
  3. Saat paluuviestinä linkin materiaaliin, joka käsittelee ongelmaa. Katso materiaali läpi ja kirjaa ylös mahdolliset kysymyksesi aiheesta.
  4. Valitse varauskalenterista aika ensimmäiseen videoanalyysiin. Tämän jälkeen sovitaan jatkotreenit.

Täsmätreenipaketti käydään läpi 2kk aikana parhaan etenemisen varmistamiseksi. Treenipakettitilaus on sitova, paketti on etäopetuskokonaisuus, jolla ei ole palautus- tai peruutusoikeutta.

Tämä tuote on maksettavissa liikuntaedulla, ks ohje.

Valitse variaatio:

250,00 €
Tilaus- ja toimitusehdot Order and delivery terms