Etävalmennus

20 minuutin valmennus etäyhteydellä. Etävalmennus on helppo ja edullinen tapa treenata kotioloissa. Valmennus toteutetaan WhatsApp videopuheluna. 

Osta valmennus verkkokaupasta ja varaa aika sähköpostitse niina@kirjorinne.com. Tarvitset handsfree-kuulokkeen, puhelimen ja kaverin kuvaamaan ratsastustasi. Voit maksaa ja varata kerralla myös useamman treenikerran. 

Maksu onnistuu myös Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred liikuntaedulla. Tee tilaus verkkokaupassa, valitse maksutavaksi liikuntaetusovellus, maksa tilauksen summa sovelluksessa saajalle Kirjorinne - KJR Equitation. Toimita kuitti sähköpostitse ajan varaamiseksi.

Etävalmennus soveltuu erityisesti ratsastustekniikan, oman istunnan ja hevosen perusliikkumisen kehittämiseen. Siitä saa apua myös muodon, tasapainon ja ohjastuntuman hienosäätöön. Etävalmennusta käytetään niin aktiivitreenissä kuin erilaisissa kuntoutusvaiheissa eläinlääkärikäyntien välissä, se täydentää ratsukon omaa valmennusrutiinia ja edistää hevosen monipuolista ja terveellistä liikkumistapaa.

Haluaisitko mieluummin käydä läpi videolta ratsastustasi? Tutustu KJR Helpdesk videoanalyysiin!

50.00 €
Please select variants first