Palvelut

Pidän valmennuksia eri puolilla maata eri tasoisille ratsukoille. Lisäksi tarjolla erilaisia koulutuspäiviä, kursseja ja luentoja. Valmennuksissa käytössä NoShout-langaton äänentoistojärjestelmä joka helpottaa ratsukon keskittymistä. Valmennuskielinä suomi, ruotsi ja englanti.

Palvelut

Ratsukon kehonhallinta

Monipuoliset harjoitteet hevosen ja ratsastajan kehonkäytön, tasapainon ja toiminnallisen suoruuden kehittämiseen. Työskentelyasentojen moniulotteinen hienosäätö, tasapaino- ja vinoushaasteiden ratkaisut.

Hevosen ja ratsastajan kehon haasteet huomioiva työskentely ja neuvonta.

 Oheisharjoittelu

 Vammojen jälkeinen kevennetty kuntouttava harjoittelu maasta ja ratsain eri menetelmiä käyttäen. Soveltuu myös toipilaille, voidaan toteuttaa yhteistyössä eläinlääkärin tai kehonhuollon ammattilaisten kanssa. Työskentelyn sisältö toteutetaan aina yksilöllisesti ja mahdollinen vammahistoria huomioiden.


Ratsastajan kehonhuolto

Kurssimuotoisia teemapäiviä eri aihealueista yhteistyössä fysioterapeutin kanssa. Sisältävät vaihtelevia käytännön harjoituksia hyödyntäen mm. PhysioPilates ja Kinetic Control menetelmiä. Jos haluat oppia rennosti lisää kehon toiminnallisuudesta, tämä on sinua varten!

 

Hinnasto

1.1.2017

Kokkolan seutu

  • Yksityistunti 60min          60€
  • Paritunti 60min                 40€

Muu Suomi

  • Yksityistunti 60min           90 €
  • Paritunti 60min per hlö     50€

Kurssit ja luennot, kysy tarjous erikseen.


Huolehdithan itse omasta ja hevosesi vakuutusturvasta, yrittäjänä en vakuuta asiakkaitani. Suosittelen SRL:n ratsastusseuran jäsenyyttä.

Maksutavat

Käteisen lisäksi myös seuraavat liikuntasetelit käyvät maksuvälineinäVoit hankkia myös lahjakortin haluamallasi summalla. Saaja voi käyttää kortin vapaavalinnaiseen palveluun myös osana maksua. Lahjakortissa on reilunpituinen käyttöaika!


Täytä ennakkotietolomakkeet käyttämällä allolevia painikkeita